نوشته اصلی توسط Herzeleid اونو که تو دیپاچه میارم اسم کتابم سعی میکنم حدیث داشته باشه تو دیباچه؟انقدر تاثیر گذار بودم ینی؟ جدا؟ معلومه به اوج رسیدی دیگه
نوشته اصلی توسط HADIS تو دیباچه؟انقدر تاثیر گذار بودم ینی؟ جدا؟ معلومه به اوج رسیدی دیگه فقط باید یه قول دیگم بدی حداقل 100 جلد بخری اهوم...در حال سقوطم....
نوشته اصلی توسط Herzeleid فقط باید یه قول دیگم بدی حداقل 100 جلد بخری اهوم...در حال سقوطم.... دوستامو جمع میکنم میامالبته به صدتا نمیرسه،سعیمو میکنم نه دیگه..الان نوک قله ایستادی، از منظره لذت ببر
نوشته اصلی توسط HADIS دوستامو جمع میکنم میامالبته به صدتا نمیرسه،سعیمو میکنم نه دیگه..الان نوک قله ایستادی، از منظره لذت ببر دوست اشنا فامیل کلن کمپین خرید تشکیل بدین پس من چرا اوج بودم همدان که کوهستان نداره
تو بی نهایت شب وقتی نگات میخندید ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
به تو فکر کردن عجب حالی داره...
نوشته اصلی توسط Herzeleid دوست اشنا فامیل کلن کمپین خرید تشکیل بدین پس من چرا اوج بودم همدان که کوهستان نداره آره فکر خوبیه همه رو جمع میکنم الکی مثلا داره
نوشته اصلی توسط HADIS آره فکر خوبیه همه رو جمع میکنم الکی مثلا داره جغرافیاتم که ضعیفه
نوشته اصلی توسط Herzeleid جغرافیاتم که ضعیفه آره خیلی، باید واسه کنکور دبیر خصوصی جغرافی بگیرم
نوشته اصلی توسط HADIS آره خیلی، باید واسه کنکور دبیر خصوصی جغرافی بگیرم واقعا که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن