اصلا ریتم نداری دیوث هرچقدرم تند و کندش کنم صداتو بازم مچ نمیشه.
بعد میاد میگه عرضه نداری![]()
اصلا ریتم نداری دیوث هرچقدرم تند و کندش کنم صداتو بازم مچ نمیشه.
بعد میاد میگه عرضه نداری![]()
ببین کی گفتم یروز فیت میدن اینا
...
دل خجسته ای دارن اینا فک میکنن عهد بوقه
ملت نت دارن دیگه با این قیمت کی میگیره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی دیوث بیا یه البوم با هم کار کنینم میدیم تو سطح جهان پخش کنن فک همه خواننده های اونوری و اینوری میمالیم به خاک این الی الدنگ هم میاد میشه طرفدارمون
لیست ترکها
1-گلنار
2-شامپو و وان
3-گلنار من کجایی
4-خیار(شدیدا شعر سنگین و اجتماعی داره)
5-خاله اکسیس
6-شامپو پرژک
7-پستو
8-جق
9-تجاوز
10-s.e.x
روزبه پدرام کشتکار محسن یوسفی شاهرخ اینا چی شدن پَ
خفه شو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 23 مهمان ها)