نشد که نشد که نشد که![]()
بالاخره آپ شد![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
کاری به آهنگایی که شماعی زاده ساخته ندارم اینو رو هم خوب میدونم که ایشون آهنگساز کاربلدی هستند - ولی موسیقی خوب شامل یه پکیج خوب از ترانه سرا و آهنگساز و تنظیم کننده و خواننده است . اگه یکی از اینا نتونن از پس کار بیان مسلما کار خوب نمیشه - شماعی زاده الان فقط داره گذشته ای که از خودش به عنوان یه آهنگساز ساخته رو خراب میکنه با این کارایی که بیرون میده - حرف منم در مورد چند سال اخیر بود و نه گذشته ای که گذشته![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
من دانلودم خوبه ولی آپلودم داغونه ! بی پدرا مخابرات روزم که نمیتونی آپ کنی حجم میبره
مال من جفتش داغونه
نامحدود 512 اسیاتک دارم.50تابیشترنمیره![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
راستی این 4 دلاره آره ؟
4.71$
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)