نوشته اصلی توسط R A S O O L تو واقعا فکر کردی با حجم 79 مگ کسی دانلود کرده ؟؟؟؟ بعدشم من با استناد بر کارهای قبلیت کامنت گذاشتم بله که دانلود کردن.بعدشم 128 هم داره خب
نوشته اصلی توسط D.SOL فعلا وقت ندارم زااااااااارررررررررت وردار یه لوگوی شیک و شهوتی از اسمم درست کن زود باش ! زود زود میرم با اسامی مختلف کامنت میزارم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط D.SOL اهان خب اگه منظورت افکت گذاشتن و ایناست که اوکی حجی بده برات پخ کردم ببینم چکار میکنی عجله نکن فقط جان من مرام بزار خوب درش بیار خیلی واسم مهمه
نوشته اصلی توسط D.SOL بله که دانلود کردن.بعدشم 128 هم داره خب همون 128 30 مگ هست! مگه ملت حجمشون رو از تو جوب آوردن
جای تو بودم میرفتم کلاس آهنگسازی استعدادشو داری یه نموره
نوشته اصلی توسط R A S O O L زااااااااارررررررررت وردار یه لوگوی شیک و شهوتی از اسمم درست کن زود باش ! زود زود میرم با اسامی مختلف کامنت میزارم برو با 2-3 تا اسم از پریناز تشکر کن یه کاری میکنم برات
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 برات پخ کردم ببینم چکار میکنی عجله نکن فقط جان من مرام بزار خوب درش بیار خیلی واسم مهمه جواب دادم
نوشته اصلی توسط D.SOL برو با 2-3 تا اسم از پریناز تشکر کن یه کاری میکنم برات اول ماکت کار رو بهم نشون بده بعد معامله می کنیم
نوشته اصلی توسط R A S O O L همون 128 30 مگ هست! مگه ملت حجمشون رو از تو جوب آوردن دیوث زر نزن.اشترم هیچ وقت میکس نمیذاشت رو سایت قبلا هم بهم گفته بود.ولی این اینقدر کیفیتش خوب بود که گذاشت
نوشته اصلی توسط R A S O O L اول ماکت کار رو بهم نشون بده بعد معامله می کنیم چاییدی.خودم میرم میذارما!!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن