نوشته اصلی توسط Hadi یعنی چی کدوم هادی هستی ؟ قدیم 2 تا هادی داشتیم یکیشون بچه ارومی بود یکیشون پررو بود تو کدومشونی
نوشته اصلی توسط Amir یه چیز دیگه هر خبری که میلاد میزنه تو تاپیک کامینگ سون هم باید یه سی دی بگیری از حالا به بعد ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا دیوث قدیما اینقدر طمعکار نبودی تو چرا ترکای منو نمیزنی بالای سایت؟ جواب بده ببینم
نوشته اصلی توسط D.SOL قدیم 2 تا هادی داشتیم یکیشون بچه ارومی بود یکیشون پررو بود تو کدومشونی قبلا هم فک کنم عکسمو فرستادم برات
نوشته اصلی توسط Amir نه نگیر بزار خطر بگیره تو فوضولی نکن بگیر هادی بگیر. من بدبختم پول ندارم اخرش خوده هادی باید بگیره.عجب غلطی کردم این عکسو گذاشتم
نوشته اصلی توسط Hadi قبلا هم فک کنم عکسمو فرستادم برات نه والا.حالا منو ببین.اگه بچه ارومه هستی بگو درختو حذف کنم.اگه پرروئه هستی بگو تورو حذف کنم
نوشته اصلی توسط S A D E G H خخخخخ ریدم تو بالشت همه جا نابرده رنج گنج میسر نمیشود حتما تو میری میدی که میسر میشه
نوشته اصلی توسط D.SOL نه والا.حالا منو ببین.اگه بچه ارومه هستی بگو درختو حذف کنم.اگه پرروئه هستی بگو تورو حذف کنم پررو چیه بابا نزن ازین حرفا دیوث نمیزنی بگو نمیزنم دیه
سیناهادی
نوشته اصلی توسط Amir خودت گفتی با اینترنت بیزینس کن ده تا آلبوم = بنر بالای سایت 15 روز بنر نه همین البوم ارت کوچیکا نوشته اصلی توسط Amir دیوث من از تو طلبکارم اون بگیره خب شاید اون بدهکاره به من تو چیکار داری.البومتو بگیر
نوشته اصلی توسط D.SOL تو فوضولی نکن بگیر هادی بگیر. من بدبختم پول ندارم اخرش خوده هادی باید بگیره.عجب غلطی کردم این عکسو گذاشتم باشه اگه نبودم همون 320 رو تبدیل مکنم به واو از کیفیت کم نمیشه نگران نباش میفرستم براش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 85 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن