زرت
نوشته اصلی توسط Hadi والا کاشکی منم دختر بودم مگه بد بود مارو سوار ژیان عتیقه ات میکردی میبردی دور شهرو میزدیم افرین.رو ژیان تاکید کن بلکه این اشترم بیخیال بشه
نوشته اصلی توسط Gadfly کانی: اجسام غیر آلی با ترکییب شیمیایی مشخض و ساختار بلورین خاص داداش ما اینجا با شیمی کاری نداریم.فقط با عضله کار داریم.قزوینیا مثه اینکه میگن کان.کانی هم میگن حتما
نوشته اصلی توسط D.SOL افرین.رو ژیان تاکید کن بلکه این اشترم بیخیال بشه ریدی! خودم رفتم گرفتم امروز
نوشته اصلی توسط Hadi ریدی! خودم رفتم گرفتم امروز خب پس. اقا ژیان کیلو چنده بی ام دبلیو دارم
نوشته اصلی توسط D.SOL داداش ما اینجا با شیمی کاری نداریم.فقط با عضله کار داریم.قزوینیا مثه اینکه میگن کان.کانی هم میگن حتما باشه داداش بی خیال اصن همون ترک سوم هم چنان
این خانه هم سیاه است
اشترم.عشقم.ببین من پول دادم هادی رفت البومو خرید.دیگه ولم کن
نوشته اصلی توسط Gadfly باشه داداش بی خیال اصن همون ترک سوم هم چنان خودش از ترکه سوم اومد بیرون و تو هنوز توش موندی
نوشته اصلی توسط D.SOL اشترم.عشقم.ببین من پول دادم هادی رفت البومو خرید.دیگه ولم کن دیوث تو پول دادی ؟ رو که رو نیست سنگ پای قزوینه
نوشته اصلی توسط D.SOL خودش از ترکه سوم اومد بیرون و تو هنوز توش موندی من ب خدا هنوز گوش ندادم ترک سومو و آلبوم یراحیم گوش ندادم....خدایش منتظر ترک سوم امیر بی گزندم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن