نوشته اصلی توسط yaran تو اون شرکتی که تو ازش نت گرفتی نه بابا تا قبل از یه هفته مونده به انتخابات درست بود ازون موقع دیگه ریده شد به همه چی انتخاباتم تموم شد این هنوز ادامه داره فقط اینجا فک کنم مشکل داره سایتای دات آی آر سریع باز میشه
نوشته اصلی توسط Hadi نه بابا تا قبل از یه هفته مونده به انتخابات درست بود ازون موقع دیگه ریده شد به همه چی انتخاباتم تموم شد این هنوز ادامه داره فقط اینجا فک کنم مشکل داره سایتای دات آی آر سریع باز میشه ماله من چه قبل چه بعد فرقی نکرده عالیه
نوشته اصلی توسط Hadi نه بابا تا قبل از یه هفته مونده به انتخابات درست بود ازون موقع دیگه ریده شد به همه چی انتخاباتم تموم شد این هنوز ادامه داره فقط اینجا فک کنم مشکل داره سایتای دات آی آر سریع باز میشه تایید .
نوشته اصلی توسط yaran ماله من چه قبل چه بعد فرقی نکرده عالیه نمیدونم شاید ازت میترسن
نوشته اصلی توسط Hadi نمیدونم شاید ازت میترسن مخابراتی هستی ؟
نوشته اصلی توسط Hadi نمیدونم شاید ازت میترسن
نوشته اصلی توسط K A M R A N مخابراتی هستی ؟ Yes
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط hadi yes beters
نوشته اصلی توسط hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] bo kim dy
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن