صفحه 13997 از 18606 نخستنخست ... 129971349713897139471398713995139961399713998139991400714047140971449714997 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 139,961 به 139,970 از 186056

موضوع: Chavoshi News |

نیمه حرفه ای
    بایرن بنفیکا :|
    رئال وولفسبورگ :|

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط Clint نمایش پست ها
    در مورد قسمت اول: این برداشت تو است و من اصلا اینچنین نیستم و اتفاقا برعکسش هستم، 5 ساله فیسبوکم، تمام کامنتام به 20 تا نمیرسه! و کلا هرجایی علاقه ای به حرف زدن ندارم

موسیقی عمومی در ایران به پاپ سنتی خلاصه میشه، در مورد عموم مردم ایران.
    باید قبول داشته باشه در ایران سبکهای راک و بلوز و جز و حتی رپ، جز سبکهای خاص پسند هستند و اصلا عامه پسند نیستند!
    این باید بفهمی استیج یه برنامه برای عموم مردم موسیقی دوست هست، برای سرگرمی تمام مردم! و نه یه مسابقه حرفه ای و کارشناسی شده که افراد خبره اونجا باشن! اینجا فقط و فقط افراد آماتور شرکت کننده هستند! اون اوای حتی یکی بود که اصلا زنده با ساز تا حالا نخونده بود و نمیدونست کوک چیه!
    و بعدشم از هر ده نفر که استیج رو میبینن (توی کل ایران و حتی روستاهای دورافتاده و نه فروم باران!) مطمئنا 9 نفر اصلا نمیدونن جز و بلوز و راک چی هست! اونوقت تو میخای این سبکو بهشون بخورانی؟!
    و اینکه وقتی شما داری برای ده نفر که 9 نفر نمیدونن بلوز چیه! بلوز میخونی! حداقل باید یه داور بلوز شناس اونجا باشه دیگه درسته؟
    اصلا انتخاب داورها و کارشناسی های این برنامه هم بر طبق خواسته عموم مردم عام بوده و روحانی و سعیدی موزیسین پاپ هستند و نیک پی هم سنتی، خود سندی هم پاپ هست، پس باید قبول داشته باشی چیزی که سندی میگه دور از واقعیت نیست.
    اگر یه دوره ای برگزار بشه برای استعداد یابی هنرجوها در هر سبکی و ملت از اول بفهمن چه خبره و کارشناس پخته همون سبک هم حضور داشته باشه بله میشه گفت سندی اشتباه میگه.
    در آخر هم بگم حتی خودم که کلا راک گوش میدم و پاپ رو خیلی وقته طلاق دادم بازم از حرفای سندی ناراحت نشدم و میدونم درست میگه چون مثلا بین رفیقای خودم و اشنایای خودم از ده نفر هشتاشون علاقه منو نمیفهمنن و توی دلشون منو مسخره میکنن و وقتی من به سلیقشون نگاه میکنم میبینم همگی پاپ های کهنه و یا پاپ های جدید با تم مداحی علاقه دارند.
    همون حرف روحانی ما چن نفر اینجا نشستیم نمیتونیم از جانب مردم ایران حرف بزنیم

به پانیدا چه مربوط مردم ایران سنتی و پاپ بیشتر میپسندن اخه اینقد این بحث چیپه من نمیدونم راجبه چی با تو حرف بزنم وقتی یه برنامه میره رو انتن تو نمیتونی بینندشو ***** کنی که همه میبینن سندی نظری داره راجبه اجراش بگه میاد یه ساعت رو مخ بیننده و اون خواننده میره الف ب پ یاد میده

Moderator
    حالا هی بشین بازی کن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    همون حرف روحانی ما چن نفر اینجا نشستیم نمیتونیم از جانب مردم ایران حرف بزنیم

به پانیدا چه مربوط مردم ایران سنتی و پاپ بیشتر میپسندن اخه اینقد این بحث چیپه من نمیدونم راجبه چی با تو حرف بزنم وقتی یه برنامه میره رو انتن تو نمیتونی بینندشو ***** کنی که همه میبینن سندی نظری داره راجبه اجراش بگه میاد یه ساعت رو مخ بیننده و اون خواننده میره الف ب پ یاد میده
    خودت میفهمی چی میگی؟ کلا معلوم نیست فازت چیه!
    سندی گفت موسیقی ای که تو میخونی ایرانی نیست و مخاطب عمده ایران طرفدارش نیستند، اصلا هم نگفت بد خوندی یا کارت ایراد داشته!
    خوب به نظر تو واقعا راک و بلوز و جز موسیقیه ایرانیه!؟
    گاهیدی ولمون کن بابا سروتهت باهم پنتالتی میزنه..

Moderator
    خودت میفهمی چی میگی؟ کلا معلوم نیست فازت چیه!
    سندی گفت موسیقی ای که تو میخونی ایرانی نیست و مخاطب عمده ایران طرفدارش نیستند، اصلا هم نگفت بد خوندی یا کارت ایراد داشته!
    خوب به نظر تو واقعا راک و بلوز و جز موسیقیه ایرانیه!؟
    گاهیدی ولمون کن بابا سروتهت باهم پنتالتی میزنه..

والا تا جایی که من یادمه اجرای اصلی فاینال نظر نداد همین کرسی شرای سبکا رو گفت بعدشم گفت مردم مسخرت میکنن این سبکا رو میخونی

نیمه حرفه ای
    والا تا جایی که من یادمه اجرای اصلی فاینال نظر نداد همین کرسی شرای سبکا رو گفت بعدشم گفت مردم مسخرت میکنن این سبکا رو میخونی
    خوب بیراه هم نگفته! یه سر پیجاش بزن 90 درصد ملت گفتند عنتر کمتر جیغ بزن!
    البته من بگم کلا خوندن پانیدا رو دوست داشتم از همون اول ولی تابلو بود که شخصیت نداره، همون اوایل یه جا سندی گفت شما بیشتر آهنگ لالالا کردی! برداشت با مسخرگی گفت شما اصل اهنگو شندیدی همش لالالا هست! خوب هیشکی نیست بگه شتر چرا اهنگی که همش لالالا هست میخونی!
    تازه همین سندی دوجا باعث شد این عنتر بیاد بالا و توی نجات بهش رای داد..

نیمه فعال
    دوستان تابستون امسال که گذشت اگر یادتون باشه شبکه من و تو یه برنامه به اسمه بهترین های بهترینها گذاشت که قرار بود به تعدادی از بهترین ترانه های خواننده های محبوب رای داده بشه و بعد پخش بشه که رای دهی شهرویر ماه تموم شد اما هنوز خبری از پخش این برنامه نشده!!!
    کسی هست اطلاعی در مورد پخش و زمان این برنامه داشته باشه؟؟

Moderator
    خوب بیراه هم نگفته! یه سر پیجاش بزن 90 درصد ملت گفتند عنتر کمتر جیغ بزن!
    البته من بگم کلا خوندن پانیدا رو دوست داشتم از همون اول ولی تابلو بود که شخصیت نداره، همون اوایل یه جا سندی گفت شما بیشتر آهنگ لالالا کردی! برداشت با مسخرگی گفت شما اصل اهنگو شندیدی همش لالالا هست! خوب هیشکی نیست بگه شتر چرا اهنگی که همش لالالا هست میخونی!
    تازه همین سندی دوجا باعث شد این عنتر بیاد بالا و توی نجات بهش رای داد..

انتظار داری ملت همیشه در صحنه ما یه کارشناس موسیقی که میشناسنو ول کنن از یه دختره گمنام دفاع کنن

همون قضیه خشک و تر

کسی نمیاد بگه اینجا درس بود اونجاش غلط گفت

در مورد بی شخصیت بودنشم والا من چیز خاصی ندیدم جز همین مورد که سندی اون نظر حماسی سبکا رو گفت یهو داغ کرد نمیدونم چرا باید از خودش پرسید یه طرفه قضاوت نمیکنم والا کسی که باید بهش توپید فریاله نه این بدبخت

فریال حتی یبارم حرف سندیو گوش نکرد از بس کله شقه

نیمه حرفه ای
    فکر کنم تو اصلا برنامه رو ندیدی
    توی اجرای دوم این شتر، سندی گفت موقع اجرای اول حرفمو قطع کردی و نزاشتی بگم که از نظر من اجرات قوی و خوب بوده و بهش تبریک گفت
    تمام فک و فامیلاشو اورده بود توی استیج و به محضی که سندی گفت اجرات سبکش ایرانی نبود همه هو هوو کردند نزاشتند حرفشو بزنه

صفحه 13997 از 18606 نخستنخست ... 129971349713897139471398713995139961399713998139991400714047140971449714997 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع