بایرن بنفیکا :|
رئال وولفسبورگ :|
بایرن بنفیکا :|
رئال وولفسبورگ :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون حرف روحانی ما چن نفر اینجا نشستیم نمیتونیم از جانب مردم ایران حرف بزنیم
به پانیدا چه مربوط مردم ایران سنتی و پاپ بیشتر میپسندن اخه اینقد این بحث چیپه من نمیدونم راجبه چی با تو حرف بزنم وقتی یه برنامه میره رو انتن تو نمیتونی بینندشو ***** کنی که همه میبینن سندی نظری داره راجبه اجراش بگه میاد یه ساعت رو مخ بیننده و اون خواننده میره الف ب پ یاد میده
حالا هی بشین بازی کن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بیراه هم نگفته! یه سر پیجاش بزن 90 درصد ملت گفتند عنتر کمتر جیغ بزن!
البته من بگم کلا خوندن پانیدا رو دوست داشتم از همون اول ولی تابلو بود که شخصیت نداره، همون اوایل یه جا سندی گفت شما بیشتر آهنگ لالالا کردی! برداشت با مسخرگی گفت شما اصل اهنگو شندیدی همش لالالا هست! خوب هیشکی نیست بگه شتر چرا اهنگی که همش لالالا هست میخونی!
تازه همین سندی دوجا باعث شد این عنتر بیاد بالا و توی نجات بهش رای داد..
دوستان تابستون امسال که گذشت اگر یادتون باشه شبکه من و تو یه برنامه به اسمه بهترین های بهترینها گذاشت که قرار بود به تعدادی از بهترین ترانه های خواننده های محبوب رای داده بشه و بعد پخش بشه که رای دهی شهرویر ماه تموم شد اما هنوز خبری از پخش این برنامه نشده!!!
کسی هست اطلاعی در مورد پخش و زمان این برنامه داشته باشه؟؟
انتظار داری ملت همیشه در صحنه ما یه کارشناس موسیقی که میشناسنو ول کنن از یه دختره گمنام دفاع کنن
همون قضیه خشک و تر
کسی نمیاد بگه اینجا درس بود اونجاش غلط گفت
در مورد بی شخصیت بودنشم والا من چیز خاصی ندیدم جز همین مورد که سندی اون نظر حماسی سبکا رو گفت یهو داغ کرد نمیدونم چرا باید از خودش پرسید یه طرفه قضاوت نمیکنم والا کسی که باید بهش توپید فریاله نه این بدبخت
فریال حتی یبارم حرف سندیو گوش نکرد از بس کله شقه
فکر کنم تو اصلا برنامه رو ندیدی
توی اجرای دوم این شتر، سندی گفت موقع اجرای اول حرفمو قطع کردی و نزاشتی بگم که از نظر من اجرات قوی و خوب بوده و بهش تبریک گفت
تمام فک و فامیلاشو اورده بود توی استیج و به محضی که سندی گفت اجرات سبکش ایرانی نبود همه هو هوو کردند نزاشتند حرفشو بزنه
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)