ندانستم که تو آمدی ای دوست کی رفتی
به من تا مژده آوردند من از خود به در رفتم ...![]()
ندانستم که تو آمدی ای دوست کی رفتی
به من تا مژده آوردند من از خود به در رفتم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
3 Doors Down Us and the Night![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلیس فدرال آمریکا خبر داده است که به احتمال زیاد، راهی برای بازکردن قفل آیفون یکی از عاملان حملهی مرگبار سن برناردینو یافته است.
از این رو جلسه دادگاهی که قرار بود امروز به دعوای حقوقی بر سر باز کردن قفل آیفون عامل حمله به سن برناردینو پایان دهد،
به درخواست وزارت دادگستری آمریکا، معوق شد. به نظر می رسد، افبیآی راهی یافته تا بدون کمک شرکت اپل به محتوای آیفون مورد بحث دسترسی یابد.
![]()
کمپانی اپل امروز (دوشنبه ۲۱ مارچ) در کنفرانس خبری سانفرانسیسکو آمریکا، از مدل جدید و ارزان قیمت «آیفون اس.ای» که شبیه آیفون ۵ میباشد رونمایی کرد
و اعلام نمود آیفون جدید و پرقدرت اس.ای از هفته آخر همین ماه در ۴ رنگ مختلف و به قیمت ۴۰۰ دلار در بازار جهان به فروش میرسد!
![]()
آیفون جدید دارای پردازنده قدرتمند A9 و کمک پردازنده ی M9 است. دوربین آن از نظر کیفیت شبیه آیفونهای موجود در بازار است. دوربین این آیفون دارای کیفیت ۱۲ مگاپیکسلی iSight با فلش دو رنگ، ویژگی "Photo Live"و امکان فیلم برداری 4k است. این آیفون طول عمر باتری بالاتری نسبت به آیفونهای موجود در بازار دارد و همچنین میکروفونهای قدرتمند تری هم دارد. از سرویس پرداخت Apple Pay هم پشتیبانی میکند. آیفون جدید از نظر مشخصات فنی، بسیار دستگاه مناسب و قدرتمندی است. مدیرعامل شرکت اپل گفت: مشتریان ما از ما تقاضای آیفونی با این مشخصاتی داشتند و ما پیشبینی میکنیم که این آیفون جدید را دوست خواهند داشت و از آن استقبال خواهند کرد. آیفون جدید در دو مدل ۱۶ گیگابایتی و ۶۴ گیگابایتی با رنگهای رز گلد، طلایی، خاکستری و سفید در بازار عرضه خواهد شد. قیمت مدل ۱۶ گیگابایتی آن ۳۹۹ دلار و ۶۴ گیگابایتی آن ۴۹۹ دلار است. اپل تاریخ عرضه آیفون SE را ۲۴ مارچ اعلام کرد و از آخر مارچ در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا این آیفون ۴ اینچی عرضه خواهد شد.
کسی کامل این اهنگ رو داره پلیش پلیش اهنگ باحالیه ولی عمرا کسی کاملش رو داشته باشه اگه دارین بدین
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)