نوشته اصلی توسط Milad16+ مگه میخواستید قرار تحویل و فروش جنس بزارید که رفتید قهوه خونه مگه زمان عقرب شاه که بردیش قهوه خونه دهنت سرویس ریدم از خنده باو این کسخل رفیقم گفت بریم اینام اومدن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad16+ متاسفم برات آبروی همه ی موجودات نر رو بردی با این کارات
نوشته اصلی توسط R A S O O L آخه اگه بیاد خیلی خوب میشه برای اولین بار دوتایی تنهایی خیلی عشقولانه سرت باد داره یه چند سال دیگه میفهمی کسخل بودی همین الان بپر سر کوچه پیتزا بگیر با نوشابه بزن حال کن بابا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سرت باد داره یه چند سال دیگه میفهمی کسخل بودی همین الان بپر سر کوچه پیتزا بگیر با نوشابه بزن حال کن بابا جات خالی مامی قورمه سبزی درست کرده بود چرب و چیلی خوردم
این آهنگم براش بخون : شب شده پر ستاره چشمک بزن دوباره بیا باهم برقصیم دختر هیفده ساله
این تراک 2 آلبوم اقاقی چقدر قشنگه فک کنم پسرشه !
نوشته اصلی توسط ehsan1361 این آهنگم براش بخون : شب شده پر ستاره چشمک بزن دوباره بیا باهم برقصیم دختر هیفده ساله آهنگ جدید امین رستمی توی کافی شاپ هم میگم مسئولش آهنگ کافه های شلوغ رو بزاره
نوشته اصلی توسط R A S O O L جات خالی مامی قورمه سبزی درست کرده بود چرب و چیلی خوردم آخ من دیوونه قرمه سبزی ام اونم قرمه سبزی مامان پز پُر گوشت البته ناگفته نماند خانم هم دستپختش عالیه ها
نوشته اصلی توسط R A S O O L آهنگ جدید امین رستمی توی کافی شاپ هم میگم مسئولش آهنگ کافه های شلوغ رو بزاره خلوت باشه بهتره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 آخ من دیوونه قرمه سبزی ام اونم قرمه سبزی مامان پز پُر گوشت البته ناگفته نماند خانم هم دستپختش عالیه ها فکر کنم همین باعث شد کله ام بو قورمه سبزی بگیره فکر کافی شاپ بزنه سرم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن