نوشته اصلی توسط MaMaTiR مامَطیر آها زودتر بنال خو... میگم حالا اسم شخصیه ؟ یعنی چه ؟
این دیوث رمز موفقیتش چیه تو 39 سالگی انقدر جوونه مونده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L این دیوث رمز موفقیتش چیه تو 39 سالگی انقدر جوونه مونده این دیوث بی همه چیز مثل من و تو که غصه نمیخوره
نوشته اصلی توسط Hadi آها زودتر بنال خو... میگم حالا اسم شخصیه ؟ یعنی چه ؟ این دیوث باکتری رو نگاه تو رو خدا
نوشته اصلی توسط Hadi این دیوث بی همه چیز مثل من و تو که غصه نمیخوره من با 22 سال سنم موهام داره سفید میشه پیشونیم خط افتاده این روز به رزو جوون تر و شاداب تر میشه البته چون مجردی و بیخیال دنیا بودن و تفریح هم هست
نوشته اصلی توسط Hadi آها زودتر بنال خو... میگم حالا اسم شخصیه ؟ یعنی چه ؟ بمیر دیوث.. اسم قدیم بابل
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بمیر دیوث.. اسم قدیم بابل دلت میاد من بمیرم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR سبک شو نمیشه ملت چرا انقد فراموشکارن آخه؟! ناموسا جز خیر به کسی نرسوندم این اذیت شدنا حقم نی هر جور حساب میکنم حقم نی
نوشته اصلی توسط R A S O O L من با 22 سال سنم موهام داره سفید میشه پیشونیم خط افتاده این روز به رزو جوون تر و شاداب تر میشه البته چون مجردی و بیخیال دنیا بودن و تفریح هم هست الان که نگاه به عکسش میندازم بیشتر قیافه میخوره که 27 سالش باشه نه 39 حالا تو از کجا میدونی که 39 سالشه شاید کمتر باشه بابا
نوشته اصلی توسط Malware این دیوث باکتری رو نگاه تو رو خدا حالم خوب نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن