گرم شدن دمای زمین هم تقصیر داورِ
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L آره می دونم همش تقصیر داور بود تو که میگی بی طرفی پ گوه نخور
نوشته اصلی توسط MrCrow پروفسوری که نورمحمدی رو میاره میزاره تو و سوشای آقای گل رو میزاره تو دروازه در حد یه دیپلم ردی هم نیست تو فرق گوز و با استقلال نمیدونی چیه زر نزن عمتو حتما باید میزاشت دفاع اخر با 3تا مصدوم و محروم
دربی رو میگم شر نگو
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH همون دیپلم ردی تیم اخر جدولی رو اورد بالا سرتون چارتا کرد تو پاچتون اندکی صبر - رده ی دوازدهم واسه ی لنگ نزدیک است
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو که میگی بی طرفی پ گوه نخور گفتم استقلالی نیستم نگفتم بی طرفم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو فرق گوز و با استقلال نمیدونی چیه زر نزن عمتو حتما باید میزاشت دفاع اخر با 3تا مصدوم و محروم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من کاری به بازیها ندارم فقط حرفای چند روز پیش در مورد علیمنصور یادتون نره جالا ببینیم اسطورتون چیکار میکنه تو در کل هفته و حتی ماه های قبل زرهای زیادی زدی.. اگه قرار به حساب باشه باید همشو حساب کرد وگرنه چرت نگومخصوصا حرفات از روز قبل دربی
نوشته اصلی توسط R A S O O L گفتم استقلالی نیستم نگفتم بی طرفم خوب دیگه بد تر به نخوردن ادامه بده بیشتر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تو فرق گوز و با استقلال نمیدونی چیه زر نزن عمتو حتما باید میزاشت دفاع اخر با 3تا مصدوم و محروم عمه ی من هم سطحش از لنگ بالاتر - طارمی رو میذاشت دفاع آخر مفید تر بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن