نوشته اصلی توسط MaMaTiR اونکه تو لیستم هست.. دوتاشو چند روز پیش گرفتم هنوز نگوشیدم مطرب مهتاب و Through Eternity این دوتا شاهکارن حتما گوش کن مخصوصا مطرب مهتابرو
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow این یه حقیقت انکار نشدنی ست - اون دخترا اون عقب کنار هم مثل آرم شبکه سه وایساده بودن با هم داد میزدن
نوشته اصلی توسط MrCrow همون تصنیف ایران جوان رو بگیر گوش کن اگه میخوای نوشته اصلی توسط Malware (Iran-e Javan-Vatanam (For Orchestra & Avaz همین ترک دوم رو بگیر بگوش جفتش یکیه؟
نوشته اصلی توسط AkbaR پشت سر جادههای پوچاپوچ پیش رو کوچههای پیچاپیچ هیچ حرفی برای گفتن نیست وحده لا اله الا .... هیچ!!! ببین چه بلایی سر جوون مردم آوردن با اجباری شیر تو این زندگی
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جفتش یکیه؟ ها
نوشته اصلی توسط Malware مردم از روبرو دهن مردم از پشت سر سخن... شیر تو دهنشون... مثل سیگار بگیرانم و خاکستر کن هر چه با من همه کردند از آن بدتر کن ... موافقم
نوشته اصلی توسط AkbaR در دلم حرفهای تلخی بود پشت سر جادههای پوچاپوچ پیش رو کوچههای پیچاپیچ هیچ حرفی برای گفتن نیست وحده لا اله الا .... هیچ!!! رفتن همیشه اختیاری نیست آدم یه جاهایی رو مجبوره ...
میلاد چرا برا من ارغوان و ان کیست ی اهنگه کمین در گوشه ای کردست و تیری در کمان دارم کدومشونه؟ دوتاش همین اهنگه
نوشته اصلی توسط Malware ببین چه بلایی سر جوون مردم آوردن با اجباری شیر تو این زندگی نه باو هتله طرف گوشی دستشه آهنگ پلی کنان رد می شه گونی گونی سیگار میارن تو پادگان
نوشته اصلی توسط MrCrow مثل سیگار بگیرانم و خاکستر کن هر چه با من همه کردند از آن بدتر کن ... موافقم یه تعارفی زدیم، نمیدونستم "واقعا" از همه بدتر میکنه...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن