نوشته اصلی توسط milad-chavoshi مدیر گروه چاوشی شدم این افتخارو مدیون شماها هستم بچه های موزیک باران از این پس واسه حمله دیگه خودم اقدام نمیکنم میشینم نظارت میکنم به جای اینکه همش سرت تو فوتبال و حمله تو اینستا باشه بشین یه خورده با این نرم افزارا کار کن یه ویندوز نصب کن یاد بگیری
نوشته اصلی توسط MrCrow یه حمله ای واسه خداداد عزیری برنامه ریز کن واسه علی اوجی شاخ شده خداداد رو دوست دارم
نوشته اصلی توسط HADIS اوجولات نمیدن؟ نه موتوسفانه نوشته اصلی توسط HADIS نمیدونم تو این موارد صاحب نظر نیستم ای بابا ! سرشبی دیدم بوی کباب میاد نگو خر داغ میکردن شانس نداریم ایشالله فردا یا فرداهایی دگر اقدام کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L عاخه ساعت 8:30 خیلی دیره که میگه من نمیام دیره ؟؟؟ ساعت 8:30 بهترین زمان واسه بیرون رفتنه پیچوندت
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi به جای اینکه همش سرت تو فوتبال و حمله تو اینستا باشه بشین یه خورده با این نرم افزارا کار کن یه ویندوز نصب کن یاد بگیری هادی یه لیست بنویس با لب تاب ببرم بدم بگم این لیست رو بزن رو لب تاب
نوشته اصلی توسط MrCrow من اینجا تو صدا و سیما آشنا دارم بلیط کنسرت و سینما میدن بهش اونم میده هر چندتا که بخوام - بیا برا ردیف میکنم پس بلیط کنسرت محسن واسه بچه های مجمع با تو نصف روز راهو چ کنم ارزششو نداره
نوشته اصلی توسط MrCrow ساعت 8:30 بهترین زمان واسه بیرون رفتنه پیچوندت گفت میخوام برم خونه خاله ام
نوشته اصلی توسط Hadi رسول دیوث سیگار فروش برات پیدا کردم چیزی که میخوای @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تلگرام برام بفرست
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi هادی یه لیست بنویس با لب تاب ببرم بدم بگم این لیست رو بزن رو لب تاب اول باید ویندوزت رو عوض کنی ویروسم داری صد در صد ناموسا سرکار گذاشتی دیگه ؟!
نوشته اصلی توسط HADIS پس بلیط کنسرت محسن واسه بچه های مجمع با تو نصف روز راهو چ کنم ارزششو نداره پس بشین واسه کنکور آماده شو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 147 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 147 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن