نوشته اصلی توسط HADIS جدا از بحث مدرکش،شهریمونو شما میدی میخوای ترمی حداقل کم کم 1 تومن بدی واسه یه مدرکی که هر جا هم ببریش طرف میگه سابقه کار داری شما هم میگی نه طرف میگه خب به درد شما نمیخوره
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L عاخه گوشی من قابلیت ضبط صدا داره منم تقاضای ویدیو چک کردم دختری که ساعت 8:30 شب میگه میخوام برم خونه خالم ایمان داشته باش داره میره دادن غریبون
نوشته اصلی توسط R A S O O L دوست شدم ولی خوده خرم پروندمش دور از جون حالا
میلاد ک چه زحمتی میکشه وقتی میخواد پست بده بابا بده بره دیگه هی بولد میزنه دخترم اینجاست آدم نمیتونه راحت حرفشو بزنه
نوشته اصلی توسط MrCrow دختری که ساعت 8:30 شب میگه میخوام برم خونه خالم ایمان داشته باش داره میره دادن غریبون خیلی خیلی ممنون از این تحلیل موشکافانت
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L دوست شدم ولی خوده خرم پروندمش اینجاست که شاعر میگه : حتی دوست دارم که حرف آخر *** از یه جایی به بعد دیگه بی اثر
نوشته اصلی توسط Hadi میلاد ک چه زحمتی میکشه وقتی میخواد پست بده بابا بده بره دیگه هی بولد میزنه دخترم اینجاست آدم نمیتونه راحت حرفشو بزنه
نوشته اصلی توسط HADIS دور از جون حالا طرف هم منشی بود هم آرایشگر هم نوازنده گیتار اسپنیش هم آهنگساز هم تنظیم کننده اصن یه ورژن بالاتر از چاوشی بود
نوشته اصلی توسط Hadi میلاد ک چه زحمتی میکشه وقتی میخواد پست بده بابا بده بره دیگه هی بولد میزنه دخترم اینجاست آدم نمیتونه راحت حرفشو بزنه دیگه واسه عادی شده هر چی مینویسم خود به خود بلد میکنم خیلی تلاش کردم که دیگه بلد نزنم ولی نمیشه
نوشته اصلی توسط MrCrow اینجاست که شاعر میگه : حتی دوست دارم که حرف آخر *** از یه جایی به بعد دیگه بی اثر من که چیزی نفهمیدم ولی باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن