.اسم البوم خواجه امیری( 30 سالگی)
به رسم هر البومشم دقیقا میذاره یه تیتراژ میخونه بعد سریال که تموم میشه چند روز بعدش البومشو میده بیرون که تبلیغ باشه واسش
.اسم البوم خواجه امیری( 30 سالگی)
به رسم هر البومشم دقیقا میذاره یه تیتراژ میخونه بعد سریال که تموم میشه چند روز بعدش البومشو میده بیرون که تبلیغ باشه واسش
ثبت شده تو ستاد ساماندهی
بارانو هم میتونه ثبت کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال : سایت هایی که تو ستاد ساماندهی ثبت میشن چه فرقی با سایت های دیگه میکنن ؟
مثلا یه سایت هست به اسم دوستی ها این اصلا ***** نمیشه با اینکه همه البوم ها و فیلم های جدید که مجوز دارن رو سریع میذاره رو نت و خیلی از اهنگای خواننده های اونور اب هم میذاره حالا نمیدونم چرا ***** نمیشه ولی موزیک باران ***** میشه
جان من است او![]()
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
سایت هایی که ثبت میشن زیر نظر ساماندهی هستن و اگه پستی رو بزنن که خلاف مقررات باشه ، بهت ایمیل میدن که لینک رو برداری و بعد اون آدرس رو فقط ***** می کنن . اگه پستی مورد داشته باشه و اون سایت ثبت نباشه ، به جای همون پست ، کل سایت رو ***** می کنن
بیشتر مشکلشونم روی عکس کاور زن و اسم زن و هرچی که زن توش باشه + چیزای سیاسی که دیگه این مورد شوخی نداره یوهو میان میبرنت
دوستی ها آهنگای لس آنجلسی نمیذاره . فیلماشم دوبله هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه آدم مرد میشه بدون رینگ و لاستیک![]()
میگن جوونهای ما اونجا دارن جون میدن تا دختر ایشون اینجا اسب سواری کنه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)