نوشته اصلی توسط R A S O O L رییسسسس نگرانت بودیم دیوث تو دنبال نطر سنجی هستی؟ اسکل هر اتفاقی تو این شهر بی در و پیکر بیفته چرا به من ربط میدین من داشتم سریال ری داناوان میدیدم تو هالییود بودم
نوشته اصلی توسط Chavosh اسکل هر اتفاقی تو این شهر بی در و پیکر بیفته چرا به من ربط میدین من داشتم سریال ری داناوان میدیدم تو هالییود بودم اون سجاد خوشگله دیاثت مدار گفت الی توی اون برج بوده امروز
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L اون سجاد خوشگله دیاثت مدار گفت الی توی اون برج بوده امروز والا من یبار رفتم روز افتتاحییش برای قرعه کشی
نوشته اصلی توسط Chavosh والا من یبار رفتم روز افتتاحییش برای قرعه کشی پاشو برو یه آمار بگیر ببین چی شده ؟؟؟ گزارش تهیه کن برای مجمع
نوشته اصلی توسط R A S O O L پاشو برو یه آمار بگیر ببین چی شده ؟؟؟ گزارش تهیه کن برای مجمع همین مونده بود
ویندوز 10 چقد امکانات داره ما تو ایران فقط نرم افزار اب و هواش استفاده میکنیم
نوشته اصلی توسط Chavosh همین مونده بود به جای اینکه بری تو کوچه های خلوت گروپ ملت رو کوفتشون کنی برو یه گزارش تهیه کن
امشب بازی فینالع ؟ خدا کنه بتونم نیم ساعتو اولو ببینم معمولا 20 دقیقه بیشتر دووم نمیارم میخوابم
زندس
نوشته اصلی توسط R A S O O L به جای اینکه بری تو کوچه های خلوت گروپ ملت رو کوفتشون کنی برو یه گزارش تهیه کن اون مال جوونیام بود به کوچه گردی خیلی علاقه داشتم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن