نوشته اصلی توسط Hadi پیمان عشق منه یه نت توپ گیر بیارم 3 گیگ برات ترافیک میگیرم عزیزمی نه 3 ماهه برام تمدید کن
Hadi
نوشته اصلی توسط peyman.2012 عزیزمی نه 3 ماهه برام تمدید کن میخوای برات دهنیم کار کنه؟
peyman.2012
نوشته اصلی توسط peyman.2012 عزیزمی نه 3 ماهه برام تمدید کن باشه هر چی خواستی به عنوان هدیه میدم بت فقط از 30 تومن نزنه بالا
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میخوای برات دهنیم کار کنه؟ حسین بی ادب
Hadi, MaMaTiR
نوشته اصلی توسط MaMaTiR میخوای برات دهنیم کار کنه؟ یه اشانتیون هم در میارم گلای قالی رو میشمارم
نوشته اصلی توسط peyman.2012 حسین بی ادب نوشته اصلی توسط Hadi یه اشانتیون هم در میارم گلای قالی رو میشمارم والا من فکر میکردم دهنی براش راحت تره ولی الان خودش میگه عقبی دوست داره میخواد بتونه همزمان که میده گل قالی هم بشماره
نوشته اصلی توسط Hadi باشه هر چی خواستی به عنوان هدیه میدم بت فقط از 30 تومن نزنه بالا مبلغت منو یاد اون قضیه معروف میندازه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR والا من فکر میکردم دهنی براش راحت تره ولی الان خودش میگه عقبی دوست داره میخواد بتونه همزمان که میده گل قالی هم بشماره انقد فکر کردم سرم گرفته درد
دیوثا همه رو نقل قول گرفتین .. قصدم این بود بعد اتمام کار ویرایش کنم پیمان قضیه 30 تومن چیه
نوشته اصلی توسط peyman.2012 مبلغت منو یاد اون قضیه معروف میندازه رسول منشی کجاست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن