اقا سره یه جریانی هارد لب تابم گاییده شد بدسکتور گرفت ناجور.
یه هارد سی گیت باراکودا از این سری جدیدا که 2016 معرفی شده گرفتم از دیجی
لب تابم uefi ساپورت میکنه ولی ویندوز قبلیم رو بوت لگاسی نصب شده بود این ویندوز جدیده رو این مدلی نصب کردم از وقتی که لب تابو روشن میکنی تا صفحه لاگین ویندوز تو 5 ثانیه میاد بالا
ناموسه بوت تایمه
2.9 هم گرفتما ولی این اسپاتیفای کونکشو که نصب کردم یه ذره بالا اومد با اینکه استارت اپشو بستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اکانت پرمیوم اسپاتی دارم به کارت نمیاد؟
5 دقیقه اومدیم زر بزنیم همتون قایم شدین؟![]()
آهنگ ای دریغا واقعا خیلی قشنگه. بنظرم خیلی رو تصاویر سنتوری میشینه تا سریال شهرزاد . مثلا بهرام رادان که آسایشگاهه و گلشیفته هم گذاشته رفته داره این آهنگ و میخونه . اونجایی هم که میگه
(با خودت این نیمه جان را این دل بی آشیان را تا کجاها تا کجاها میکشانی میکشانی) منظورش اعتیاده. کاشکی آهنگ میداد به سنتوری نه شهرزاد مسخره.
کلاً سينماي دوزاري و بسي فاسدي داريم از هر نظر
تهيه کننده ها که بيشتر به فکر ارضاي دودولشون هستن و اينکه پول بگيرن از اين اونور خرج فيلم و پارتي هاشون در بياد
بازيگر مرد که بايد حتماً پارتي بگيره و پول خرج کنه تا بهش نقش بدن
بازيگر زن هم که بايد در پارتي شرکت کنه و توسط تهيه کننده و کارگردان تست بدني بشه تا يه نقش بگيره
جالبه دختره دائم داره دستمالي ميشه بين تهيه کننده ها اونوقت تو اينستا پست ميزاره بگذار قضاوتم کنند و آيیییی پاک بودن ینی من .. من پاکم .. پاکی بیا منو بخور و از اين حرفا مثلاً روشنفکري ...
رابطه و پول و پارتي و سيکسيت = سينماي الان ايران
در حال حاضر 20 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 20 مهمان ها)