عطر تو این اتاق و پر کرده
این هوا اون هوای سابق نیست ...
عطر تو این اتاق و پر کرده
این هوا اون هوای سابق نیست ...
فیلم مدیری انقد خوبه که داره رکورد میزنه؟
مطمعن باش کسی قادر نیست منو از عشق تو برگردونه .
ساعت 6:32 بامداداینجا ایران است
هیچی دیگه دما رسید به 40 درجهینی کجای دنیا ساعت شش و نیم صبح ساعت میزنن
ینی من که خوش صبح هستم توش موندم زورم میومد بیامجالب اینجاست چند تا اسکل ارباب رجوع پرونده به دست منتظر بودن
ینی قیافه ها اول صبح سوژه خندس علی الخصوص خانم ها
![]()
ینی جالب اینجاست واسه صرفه جویی بخشنامه میکنن ولی اول صبح هم گرمه اسپیلت ها روشن![]()
قیافه رئیس ( بزرگ شیکم دارانشکمبد
) جالبه
ینی صبح کسی جرات نداره بره پیشش چه برسه به این ساعت
بزار بگم اومد خبرم کنه به یه بهانه برم پیشش قیافش دیدنیه فقط خونم پای خودمه
![]()
الان چیکار کنیم اول صبح مرغ و خروسا خوابن هنوز![]()
طیب خانچه شود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه حوداث قبل از تحول و توبَه رو هم نشون بدنمثلاً رقص فاحشه ها وسط زورخونه
![]()
ده نمکی میتونه از بقیه قابلیت های اکبر عبدی استفاده کنهباز اکبر عبدی زن بشه وسط زورخونه برقصه
![]()
ینی ببین چقد بعضیا نامرد هستن و دائم برا آدم میزنن
رفتم پیش رئیس میگه اداره برق نامه زده که شما بخشنامه استان رو رعایت نمیکنین پنجشنبه ها هم کار میکنین ... خودش خندش گرفته بود از دست اینا میگفت بفهمم کی بوده نامشو میزنم ...
ینی ببین پنجشنبه ها که هیچ حتی جمعه ها از زن و بپچه میزنیم میایم سر کار ولی این آدمای نمیتونن ببیننآخه کار من یکی تعطیلی نداره باید باشم حتی بعضی روزهای تعطیل ... خب بقیه استانها که پنجشنبه هاشون تعطیل نشده جمعه ها همینطور اونوقت من باید پاسخگو باشم ... بری به کی بگی پستی این آدما رو که دائم واسه آدم میزنن ...
روزی که به من گفتن برو اینجا موندم چی بگم ولی گفتم خب برم ببینم چی میشه حکممو زدن ( به هر حال مدیریت و امتیاز و این حرفا :)) ) اومدم اینجا همه چی بهم ریخته بود ولی تو 3 سال اینجا رو سر و سامان دادم با اینکه آدمایی بودن که بیشتر از من سابقه کاری داشتن ... تا الان ( البته من زن بگیر نبودم و اومدم اینجا و ... کار خدا بود بله آقا)
درد دلی بود از جانب بنده ...![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)