آخرو الزمان شده خاک وچوک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرو الزمان شده خاک وچوک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفت در برابر ریل
چقد فشار به اونجاش آورده
دمش گرمینی خوشم میاد با من هماهنگ هستن، دیروز من گفتم تا دوباره تا آتیش بگیرن
ایوبی هم اینجا میاد
حرف داشتم
من اون روزا چقد فرق داشتم
منم شبیهِ تو یه قلب داشتم
خودت می دونی که حق داشتم
نذارم بری...
![]()
الان رضا میگه بیا بمالمش به خیارم .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقی نمی کنه ، سامان قدوس دقیقا برای پست 10 دعوت شد ، باید یکی خط میخورد
کی روش گفت که اینا تو لیست 36 نفره هستن ممکنه دعوت بشن
قبلا روی چند نفر تست کرد هیچکی جواب نداد ، دژاگه هم آماده نیست ولی امید داره اماده بشه واسه همین دعوت کردش
اینم جواب نده دعوت نمی کنه
ترس نداره از خط زدن![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)