ها من زدم دان تازه ..
ها من زدم دان تازه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در تلاشیم تا 100 روز اول دولت دوازدهم سرویس اینترنت ثابت و مصارف خانگی غیر حجمی شود
امیدوارم همه شرکت های ارائه کننده خدمات اینترنت، همراهی کنند و صرفاً نگاه به منافع کوتاه مدت نداشته باشند؛ چرا که در بلند مدت بزرگترین منفعت به خود آنها خواهد رسید و اطمینان دارم مردم نیز در گام های لازم برای رسیدن به نقطه مطلوب، ما را همراهی خواهند کرد
البته ما که دانلود نداریم به ما مربوط نیستاتفاقاً یوتیوب خوب شد
غمنامه ای برای عزیزان همین الان یهویی :
من به فکر دانلود مساااافرااااااااام آخرین ضربه رو محکم تر بزن اخرین ضربه رو محکمتر بزنننننننن![]()
برگرفته از درخت ایرج جنتی عطایی سیاوش قمیشی
عجب جشن صعودی بود![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صعود مقتدرانه ی برادران سوری به پلی آف بر آحاد هم میهنان عزیز شادباش بادا
به هر حال حق دارن بنده خداها اصن شادی نداشتن تو این هفت سال جنگ
کوش پس
در این روزگار چموش چه تهمت هایی که نثار استاد نکردند نامردا
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)