نوشته اصلی توسط MaMaTiR تیم اصلیشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] البته یکم دیگه صبر کن قشنگ مشخصه تو با من مشکل داری
MaMaTiR
نوشته اصلی توسط Rmin قشنگ مشخصه تو با من مشکل داری من خودم بعد برزیل طرفدار انگلیسم ولی با تیم اصلیشم هیچ گهی نبود
Rmin
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من خودم بعد برزیل طرفدار انگلیسم ولی با تیم اصلیشم هیچ گهی نبود برزیل امسال خوبه تیمش ... فرانسه و المانم همینطور یا حتی بلژیک و اسپانیا انگلیسم مهره داره اما مربی نداره ... ارژانتینم کلا فدراسیون نداره
نوشته اصلی توسط Rmin برزیل امسال خوبه تیمش ... فرانسه و المانم همینطور یا حتی بلژیک و اسپانیا انگلیسم مهره داره اما مربی نداره ... ارژانتینم کلا فدراسیون نداره انگلیس ی سال بهترین دفاع ها و هافبک جهان رو داشت (سول کمپل/ کرگر/تری/فردیناند/ اشلی کول/... لمپارد، جرارد، بکهام، با 2تا مهاجم توپ (رونی و اوون) هیچ گهی نشد.. از اون به بعد مثل همیشه طرفدارشون موندم اما فهمیدم دیگه هیچ گهی نمیشن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR انگلیس ی سال بهترین دفاع ها و هافبک جهان رو داشت (سول کمپل/ کرگر/تری/فردیناند/ اشلی کول/... لمپارد، جرارد، بکهام، با 2تا مهاجم توپ (رونی و اوون) هیچ گهی نشد.. از اون به بعد مثل همیشه طرفدارشون موندم اما فهمیدم دیگه هیچ گهی نمیشن
اهنگ دارکوب چه خوبه ...
روزبه خونده براشون
خدانگهدار دنیا خدانگهدار ... مبارکت باد لیلا خدانگهدار ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR روزبه خونده براشون تشخیص ندادم ... چقد خوب خونده به نسبت کارای خودش ... قدیمیای خودشم خوب بود دکلمه هم خودشه ؟
نوشته اصلی توسط Rmin تشخیص ندادم ... چقد خوب خونده به نسبت کارای خودش ... قدیمیای خودشم خوب بود دکلمه هم خودشه ؟ همه خودشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن