آلبوم قمیشی 2 روز تاخیر خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قمیشی 2 روز تاخیر خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ، مرده ی متحرک ، میای واسه من از طراحی پوستر ایراد می گیری ، برو تو صفحه ی خواننده و بخون توضیحاتی که در موردش داده رو ...
هميشه معتقد بوديم كه احترام به شما و شعور شما مهمترين بخش كار ماست و به همين دليل براى طراحى اين پوستر من ساعتها به صورت فيكس در اين حالت نقاشى و طراحى شدم و هيچگونه فتوشاپى انجام نشده...
سر و دستها از يك بوم نقاشى بيرون آمده
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اولا من شیزی نگفتم دوما به احترام ما خودشو جای خانومه جا زد معلومه .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...
![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
روزی که از فوتبال باشگاهی اعلام بازنشستگی کنه ، صد در صد دیگه هیچ مسابقه فوتبالی رو نمی بینم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
چادر نداریم همه میگن : تسلیت و ابراز همدردی میکنیم پتو نداریم : تسلیت میگیم غذا نداریم : تسلیت میگیم
عادت کردیم دیگه
اسی ریلیز میکنی یا ریلیز بکنمت
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)