میلی شنیدم دستی بر اتش داری در لوله کشی بیا مشورت بده
مگه تا حالا شیر نخوردی کل عمرت بر فناست
هنوز بعد 8 سال زیر پستهای من مینویسند چرا با محسن کار نمیکنی و کاش شما دوباره باهم کار کنید.
* سوالشان هم سوال به جایی است. شما بهترین تجربهها را باهم داشتید و بهترین دوران را باهم گذراندید و مگاهیتی به اسم سنتوری آمد. اتفاقی که بین شما افتاد و هیچوقت هم عنوان نشد که چرا امیر ارجینی و محسن چاوشی دیگر باهم کار نمیکنند شاید تا ابد این سوال میماند. چرا یکبار جواب نمیدهید تا این حواشی تمام شود؟
چرا همه از امیر ارجینی جواب میخواهند و چرا از محسن جواب نمیخواهند؟ چرا همیشه شاعر و ضعیفتر باید جواب بدهد. ضعیف از این لحاظ میگویم که در رسانه برد با کسی است که طرفدار بیشتری دارد. معمولا در این سال ها هروقت که مصاحبه کرده ام یک دلخوری کوچیکی از آن درآمده است که دوستان بزرگش کردهاند . برای اینکه منظور من چیز دیگری بوده و دیگران برداشت دیگری می کنند. دوستان بیایند و صحبت کنند شاید ما نکته مثبتی از آن دربیاوریم. همه از من این را میخواهند ولی اگر این اتفاق را دوست دارند راه دیگری هم هست.
* محسن چاوشی عکس مشترکی با تو منتشر کرد و همه فکر کردند این همکاری دوباره صورت گرفته است.
برای جام جهانی قبلی کاری برای محسن روی ملودی نوشتم و بعدا کار کنسل شد. حقیقتا شاید نه من و نه محسن زیاد پیگیری نمیکنیم و این مسئله جدا میماند. دوستانی هم هستند که علاقه ندارند امیر ارجینی باشد.
از حرارتی که شوفاژا میدن راضی نیستم موندم عوض کردن اب سیستم تاثیری توش میذاره یا نه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)