چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
چرا نوشتن تا ساعاتی دیگر همون فردا خوبه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چارتار خوب بود؟ بگیرم یعنی![]()
چرا اینستا رو مرورگر بالا نمیاد دیگه
الان ای ام دی بی کامل عکساش لود میشه عوضش اینستا بالا نمیاد..هربار سیخو میکنن ی جا![]()
الی گوه تو سلیقت 4تار یکنواخت هه ولی من با 2 ترکش حال کردم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقعی که من فاکتور شبانه تا سال بعدو دادم قیمتا و حجما فرق میکرد حالا سال بعد همی سرعت 8 مگ ماهی 50 تومن رو میگیرم خوبه دیگه بدون نت شبانه 350 گیگ بت میده ماهیانه نصفش بین الملل
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)