چیزی که مردم راجع به برنامه نویسا فکر میکنن در مقابل چیزی که واقعا انجام میدن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
البوم اروین خاچیکیان چقدر خوبه . میدونستم تنظیم کننده کارای سیاوش قمیشی بوده ولی گفتم لابد مثه این ترانه سرا ها و تنظیم کننده هایی که بعدش میگن ما هم یه البوم بدیم یه چیز مزخرفه ولی گوش کردم الان شدید حال کردم . بالاخره تو این دو سه ماه یه البوم درست حسابی شنیدیم .
اگر کسی گوش نداده حتما بگیره . یه جورایی منو یاد البوم کامنت بند هم انداخت .
محسن امروز شنگول بود جواب همرو داد :))
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسِنیا سابچاک
کسِنیا سابچاک مجری تلویزیونی 36 ساله ای که به عنوان نامزد حزب "ابتکار مدنی" در انتخابات شرکت میکند، او اکنون در شورای سیاسی حزب "ابتکار مدنی" فعالیت می کند.
برنامه سابچاک؛ "پلاتفرمِ سابچاک": احیای دموکراسی، تبدیل روسیه به کشوری لائیک و دموکراتیک اروپایی با ساختار فدرال و اقتصاد بازار آزاد، بکارگیری ارزش ها و قوانین عمومی اروپایی، تامین آزادی های مدنی و تغییرپذیری حکومت، روابط دوستانه با دیگر کشورها، استقلال قضایی، حذف مواد درسی دینی از مدارس، افزایش پرداختی بازنشستگانو عضویت وابسته در اتحادیه اروپا است .
![]()
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)