نوشته اصلی توسط MaMaTiR تاینی قاطی کرده اخر شب از این فیلما میزاره چند شب پیش رفتم یکی دوتا فیلم گذاشته بود بازیگراش همه خاله بودن این فکر نکنم همون تاینی باشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L این فکر نکنم همون تاینی باشه نمیدونم ولی ارشیوش و دسته بندی کردن بر اساس بازیگر و کارگردان که همه سبک تاینی ..فقط نظر و اینا خیلی کمه
نوشته اصلی توسط Sahand.M این سریال عالی بود انصافا پس بیخی کلی سریال ندیده دارم این چی ؟ این جزو تاپ تری سریالای منه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sahand.M
نوشته اصلی توسط Chavosh این چی ؟ این جزو تاپ تری سریالای منه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ادامه داره یا تموم شده؟اگه تموم شده بگیرم
نوشته اصلی توسط Chavosh این چی ؟ این جزو تاپ تری سریالای منه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دو قسمتشو دیدم اینم سریال خوبیه هی می خوام ببینم فرصت نمی شه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ادامه داره یا تموم شده؟اگه تموم شده بگیرم بنشی تا کجا دیدی خودم فصل یک تموم کردم
سریال دیدن حوصله می خواد
نوشته اصلی توسط Sahand.M بنشی تا کجا دیدی خودم فصل یک تموم کردم تا اخرش کلا همش داشتن میزدنش.. اینم همش داشت میکرد حیفه وقتی کلی سریال دیگه مونده اینارو ببینی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تا اخرش کلا همش داشتن میزدنش.. اینم همش داشت میکرد حیفه وقتی کلی سریال دیگه مونده اینارو ببینی مجبورم بقیشم دانلود کنم واسه داداشم خودم می خوام همین leftovers ببینم شایدم مستر ربات ادامه دادم فصل یکشو دیدم فصل دو که اومد یکی دو قسمت دیدم ول کردم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن