The Handmaid's Tale این چطور ارزش دیدن داره ؟ در مورد چی هست @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اینکه سریال قوی هس شکی نیس کلی جایزه برده منتهی من فعلا رو مود این سبک و سیاق سریال نیستم شکنجه و زندگی سخت و از این حرفا و محدودیتهای مذهبی
تو امریکا یه عنقلاب خر مذهبی میشه همه رییس و روسا رو میکشن یه مملکت سخت گیر مذهبی را میندازن عده زیادی سراسر کشور کشته میشن بعد مردم عادی میشن ندیمه یا همون صعیفه عسلامی خودمون اینا میشن کلفت خونه ادمای با نفوذتر و قدرتمند تر بعد اینا تعدادیشون قابلیت بچه زایی دارن به عنوان ماشین جوجه کشی ازشون استفاده میشه یعنی با اطلاع همسر طرف این ندیمه ها میرن زیر ارباب خودشون که حامله بشن بچه بدنیا بیارن کلا فضا خیلی بسته و مذهبی منم اعصاب این چیزا رو ندارم فعلن
من خیلی دوس دارم یه سریال بسازن چجور این اسپانیا عسلامو انداختن بیرون نه مث ما با غوش باز ! چرا دنبال این قصه نرفتن
ما بدبختیمون دو مرحله ایه اول باس این دژمن داخلیو برانداز کنیم بعد عسلامو ، تو تاریخ سراغ نداریم یه همچین عنقلابیو
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)