بیشتر از سن خودم فهمیدم و پیر شدم![]()
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
فراموش ميشوي گوي که هرگز نبودهاي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
من تکیه گاه بودم و
هرکی خراب شد رو من هم ریخت
هوای خونم ابری
داشی انقدر پُرَم جای سوزن هم نیست ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
به آب زدن بی گدار همه به گردن توست همه به گردن توست همه به گردن توست همه به گردن توست
#اوس_سعید_محمدی
قرنطینه باعث شد لس آنجلسیا ریاضیاتشون خوب بشه ... خانم گوگوش 21 ، استاد اندی 13 ، اوس سعید 25 و ... فقط جای 85 خالیه ...
از اعماق وجود خواستار قرار گرفتن در کنج رینگ (حالا مکان مسأله قابل بحثی نیست می تونه هر جا باشه) زیر آماج حملات سنگین هستم ...
ویرایش توسط Milik : 03-15-2021 در ساعت 05:58 AM
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hatman Ali jan , track haye khafani too album jadid mishnavid ;)
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 7 مهمان ها)