عوضش علی بابا هنوز مونده و واسمون میخونه.
عوضش علی بابا هنوز مونده و واسمون میخونه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جنیفر هم مثل خانوم گوگوش ازدواجی شده به شدت ...![]()
تاپیک منصور اومد بالا یاد گذشته های دور و دوران اوج و اقتدار بی مثال انجمن افتادم ... چه روزایی بود حیف شد ...
انجمن که پرید خیلیا رفتن بی معرفتا ... بعد از جام جهانی 2014 هم کم کم بقیه رفتن ...
ولی نگران نباشد من هنوزم هستم ...افسانه ی اسی ادامه داره ...
![]()
آره شنیده بودم ...همچین میگی نود درصد انگار صد نفر بودن ، کلاً با ده دوازده نفر جعلول البحث کردیم رفت ...
بقیه همراه شدن رفتن به من چه ...
همچین میگی دعوا انگار چاقوکشی شده ...
دعوا مجازی باد هواست ...
همیشه بوده تهش هم دو تا حرف گنده بار هم کردیم تمام شد رفت ...
منم چار پنج بار خداحافظی کردم درست بشه بدتر شد برگشتم ...
مگه خودت یادت نیست دعوا کردیم سنگین گفتیم چار ماه بعدش عین شنگول و منگول شدیم ...
به خدا همونا بیان دوباره دسته سیسلی ها راه می افته حتی در ده چهارم زندگی همه ...
آخه این چه سیستمیه که بگیم اگه این باشه ما نیستیم ... نهایتش همون دایورت که گفتن کفایت میکرد ...نه اینکه یه نفر بشه ساربون و بقیه پشتش کوچ کنن به شعب ابی طالب ...
البته قبول دارم ظرفیتا فرق میکنه ... راستش منم یه چیزایی شنیده بودم اولش فکر کردم زمان بگذره درست میشه ولی بدتر شد ...
اگه اینجوری باشه که اینهمه دعوا تو اینستا میشه هر روز باید هزار نفر برن ...
![]()
اینجوری که گفتی باید اسممو بزارن اسی آمریکا ...اسی هیچ غلطی نمیتواند بکند ... پناه بگیرید ...
![]()
من اگه حرفی بزنم میگن به خاطر خودشه ... اشکال نداره ولی بدون شوخی اگه به خاطر منه حاضرم برم آی پی هم مسدود بشه ... به خدا حیفه این انجمن که خودم شاهد بودم با چنگ و دندون چراغش روشن نگه داشته شده به این حال بیفته ...
البته نمیدونم بچه ها الان چیکار میکنن و اصن وقت دارن یا امکانش هست بیان اینجا یا نه ولی نصف بچه ها بیان اینجا دوباره رونق میگیره ...
الان که همه سر تو گوشی و اینستا دارن ولی بی معرفتیه نیان به جایی که روزی سرگرم میشدن ...
حیفه حیفه حیفه و باز هم حیفه ...
در تو حیران میشود نظارگی![]()
خبر از آینده می دادن ،
دستایی که می نوشتن هیچ ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)