حامد پهلان تتلو جدبد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
طراح کاور رو زنده گیری کنید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
کاوه آفاق: محسن چاوشی نگذاشت از ایران بروم
تریبون هنر: کاوه آفاق، خواننده و موزیسین در اکران عمومی فیلم لامینور گفت: محسن چاوشی نگذاشت از ایران بروم
اکران عمومی فیلم لامینور به کارگردانی داریوش مهرجویی با حضور عوامل این فیلم برگزار شد.
کاوه آفاق یکی از بازیگران و خواننده فیلم تازه مهرجویی است. او در این مراسم گفت:
من افتخار می کنم که با داریوش مهرجویی، علی نصیریان، علی مصفا و رضا درمیشیان در یک قاب هستم. از همه سپاسگزارم. از یک آدم دیگر هم سپاسگزارم. کسی که به من کمک کرد در ایران بمانم و از ایران نروم و اگر هم فکری های او نبود من شاید الان نمی توانستم افتخار حضور در این فیلم را داشته باشم. به عنوان کسی که موزیک کار می کنه جا دارد که بگویم محسن چاوشی دستت درد نکند.
دیدین این مدت تو اینستا کلیپ سریال و فیلم و حتی بریده روزنامه میزارن که قیمت ها اونموقع اینقد بوده و حالا اینقد ... والا من تا جایی که یادمه دهه هفتاد و هشتاد هم تورم و گرانی بود (البته نه اینقد که صبح بیدار بشی شلغم خدا تومن شده باشه )
و البته حالا که آخر ماه رمضونه اینم دقیق یادمه که اخبار گدا سیما دهه هفتاد هر شب اعلام میکرد که شب گذشته 200 نفر به اورژانس تهران مراجعه کردن ... دلیلش هم پرخوری دم افطار بود ...یعنی دقیق اعلام میکرد عین تلفات تصادفات نوروزی ...
در راستای اعلام امروز به مناسبت روز 30 ماه رمضون ...
نمیدونم یادتون میاد دهه هفتاد و هشتاد چندین سال پشت سر هم ماه رمضون 29 روز بود ...ینی یه هفته قبل از آخر ماه رمضون ملت در تدارک در آوردن ماه در روز 29 بودن ...
اخرشم شب تیلفیزیون اعلام میکرد در پی تماس های مکرر مردم مبنی بر روئیت ماه دفتر عاغانشون اعلام کرد فردا عیده کچلمون کردین حالشو ببرین ...
بعدش آهنگ عید آمدو عید آمد آن وقت سعید آمد نمیدونم چی چی کان ماه پدید آمد ...
یه بارم یادمه مدرسه میرفتیم ساعت 11 صبح گفتن امروز عیده ...![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)