نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه بحث دست به جیبی نیس میتونم خودمو تا حدی کنترل کنم ، بحث رو در باسیه ، همیشه تو رو درباسی کم میارم منم بیشتر منظورم همون بودو الا راتا ادم کم خرجیم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه بحث دست به جیبی نیس میتونم خودمو تا حدی کنترل کنم ، بحث رو در باسیه ، همیشه تو رو درباسی کم میارم برعکس من بدون رو درباسی
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad خاک بر سرت من اگه فنلاند بودم تا الان وقت زن گرفتن پسرام بود اگر دختر داشتی میومدیم خواستگاری
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH سیاست نداری دیگه ، دیرو با همه به هم زدم بخاطر ولنتاین وگرنه بگا میرفتم ولی کلا بی عرضه ای من اگه فنلاند بودم اصن باران نمیومدم اصن مسلمون نمیشدم
نوشته اصلی توسط mjnorthern دیگه گذشت از ما البته اون زمانم که وقتش بود غلطی نکردیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر دختر داشتی میومدیم خواستگاری بزار خودمون شوهر بریم
نوشته اصلی توسط Milad ولی کلا بی عرضه ای من اگه فنلاند بودم اصن باران نمیومدم اصن مسلمون نمیشدم فک میکنی دو روز اول شاید اون برای اینکه محیط جدید بعد میبینی دنیا همون گهی که بوده هست ولی تو سبک جدید خیلی وخته پی بردم به امضام
نوشته اصلی توسط Milad ولی کلا بی عرضه ای من اگه فنلاند بودم اصن باران نمیومدم اصن مسلمون نمیشدم ما که فنلاند نرفته مسلمون نشدیم اگر میرفتیم چی میشدیم
برین بخوابین اراذل بارانی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH فک میکنی دو روز اول شاید اون برای اینکه محیط جدید بعد میبینی دنیا همون گهی که بوده هست ولی تو سبک جدید خیلی وخته پی بردم به امضام جتما خوب نگشتی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن