نوشته اصلی توسط Peyman به نظرم روی بسته های سونی باید بنویسن بسیار هنگ آور و اعصاب خورد کن است هنگ ربطی به سونی و سامسونگ و.....نداره هنگ واسه هنگروید و اگر بلد نباشی باهاش کار کنی دچارش میشی
نوشته اصلی توسط Maryam بلاروس کی دیپورت می شی ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid هنگ ربطی به سونی و سامسونگ و.....نداره هنگ واسه هنگروید و اگر بلد نباشی باهاش کار کنی دچارش میشی من هم سونی کار کردم هم سامسونگ .... بین این دو تا باز سامسونگ به نظرم بهتر بود ... سونی که اعصابم رو کلا خورد کرد ...!!!
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط AkbaR کی دیپورت می شی ؟ ای بیشعور
I'm jealous of the rain ...
ولی خدا استیو جابز رو بیامرزه ... گوشی درست کرده در حد بنز ... هر بلایی سرش بیاری آخ نمیگه
نوشته اصلی توسط Peyman من هم سونی کار کردم هم سامسونگ .... بین این دو تا باز سامسونگ به نظرم بهتر بود ... سونی که اعصابم رو کلا خورد کرد ...!!! سامسونگ کیفیت ساختشُ اصلن قبول ندارم
نوشته اصلی توسط A M I R مریم اونور سی دی فروشی ایرانی نیست چرا یکی هست دم دانشگاه بساطشو پهن میکنه رو زمین سی دی خواجه امیری میفروشه
نوشته اصلی توسط AkbaR چیکار کردی بنفش شده ؟ دوربینش من خیلی راضی ام کاری نکردم که..میگن شانسیه بعضیاش خوبه بعضیاش نه...منم که خرم از کرگی دم نداشت
نوشته اصلی توسط Maryam بلاروس بلارس چطوره ؟؟ چند وقته دنبال یه چالش جدید تو زندگیم
پروردگارا ما را از دست پیروانت نجات بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 60 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 60 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن