[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه مشروب مست شده از من..
من يه خاكسترم ازين سيگار...
![]()
چه تنظیم ریدمانی داره این اهنگ شهروز ، انگار یه بچه با برنامه داره بازی میکنه![]()
شونصدتا برنامه نصب کردم تبلیغات وا نشه هنو وا میشه![]()
ولي یکی همیشه از دستم در میره..!![]()
درگذشت پدر نوتلا
مخترع «نوتلا»، مشهورترین برند شکلات صبحانه جهان، هفته گذشته در 89 سالگی درگذشت. میکله فررو، در آلبا، زادگاهش در شمال غربی ایتالیا و شهری که کارخانهاش در آنجا قرار دارد، به خاک سپرده شد. او در سال 1946 وارث شرکت کوچک شیرینیپزی پدرش شد که کِرِم غلیظی را با پایه شکلات و فندق تولید میکرد. او این فرمول را کمی تغییر داد و در سال 1964 محصول جدیدی به نام «نوتلا» برای صادرات به تمام اروپا تولید کرد. موفقیت این محصول، فوقالعاده بود و شرکت در قدمهای بعدی محصولات موفق دیگری مثل «کیندر» (در ایران به تخممرغ شانسی مشهور است)، «فررو روشه» و «مونشری» را به بازار فرستاد. این شرکت در حال حاضر بیش از 22 هزار نفر کارمند در سراسر دنیا دارد و گردش مالی سالانهاش حدود 8 میلیارد یورو است. ثروت خانواده فررو 4/23 میلیارد دلار است و ثروتمندترین خانواده ایتالیا و سیامین ثروت بزرگ جهان به شمار میرود.
فردا سر صبونه یادش رو گرامی میداریم![]()
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)