قلعه نویی: آقایان بدون اجازه من منتظری رو ترانسفر کردن و سر موضوع شخصی جباری را فراری دادن.
فتل: مگه همه تیمها جباری دارن که مقام آوردن؟ پارسال با 7 ملی پوش بین 4 مدعی تیم رو پنجم کردیامسال هم با این ملی پوش به پرسپولیس باختی.
قلعه نویی: مگه زمان شما تیم نهم و سیزدهم نشد؟ زمانی که من با استقلال دسته 3 بودم شما کجا بودی؟
ولی خدایی از قلعه نویی راضی ام. هر دفعه این ماجرای دسته 3 رو خیلی با اقتدار یادآوری میکنه![]()
مصاحبه های احتمالی بعدی:
حاج فتل : امیر فوقش جریمشو میدی؟ با کبوتر لیست فرستادین آسیا؟
قلعه نویی : حاجی؟ چن دقیقه چن نفره؟
دکتر فتل: خب دلبندم، خودتم که ده نفره خوردی بازم!
قلعه نویی: با جک تری دی میبری؟ قداست ها رو حفظ کنیم
دکتر فتل : اون موقع که 6 تایی شدیم کجا بودی؟
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]كودكي من در بندرعباس گذشت.در همسايگي دريا.تو شباي شرجي و روزاي داغش.تو هياهوي بازار ماهي فروشا و لنج سواري جمعه ها به سمت قشم.تو عطر گلاي كاغذي و گارزنگي گسش.خوب بود بندر و بعد خوبتر شد با ناصر عبداللهي.من بچه سيد كامل بودم و همسايه نه چندان دور ناصر.با هم كار كرديم:بوي شرجي،بهانه، صداي پا و ...حالا يه بندري ناب ديگه به ياد ناصر آلبوم داده."فقط گوش كن".رضا جان من فقط گوش كردم و لذت بردم.فقط گوش كردم و حالم خوب شد.ممنون كه منو برگردوندي به سيد كامل،دوهزار و پانصد دستگاه،بازار ماهي فروشا،بندر،بندر،بندر
رضا صادقي رو فقط گوش كن...
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)