نوشته اصلی توسط Malware انشالله منم خوشم میاد. انشالله.. اگرم نیومد به من فحش نده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH حالا تیر ماهی ها خاص بودنشون به کنار ، مام اخلاقمون گوه کاری ندارم دختر دی ماهی فقط لامصب خوشگله چرا به همه نسبت میدی؟ من اخلاقم گوه نیست.
نوشته اصلی توسط Malware چرا به همه نسبت میدی؟ من اخلاقم گوه نیست. گوه خوردی ببخشید البته ها ، ولی تو جز اون دسته ای که گوهی ولی نمیدونی ولی کم کم پی میبری چند تیری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR انشالله.. اگرم نیومد به من فحش نده مگه الکی آدم فحش میده. اگر هم فحش بدم به صاحبان اثر ه نه پیشنهاد دهندگان اثر.
از این هفته می خوام برم باشگاه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مالور شوخی بودا به دل نگیری
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گوه خوردی ببخشید البته ها ، ولی تو جز اون دسته ای که گوهی ولی نمیدونی ولی کم کم پی میبری چند تیری فک کنم برعکسه، تو فک میکنی گوهی ولی در اصل نیستی. تیر ماهیا همه عالین. 14 تیر
نوشته اصلی توسط Malware فک کنم برعکسه، تو فک میکنی گوهی ولی در اصل نیستی. تیر ماهیا همه عالین. 14 تیر ها از این دریچه تا حالا نیگا نکرده بودم ۱۱
نوشته اصلی توسط Malware مگه الکی آدم فحش میده. اگر هم فحش بدم به صاحبان اثر ه نه پیشنهاد دهندگان اثر.
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH مالور شوخی بودا به دل نگیری چیشده!؟ به دل نگرفتم فقط چون سرعت کمه و همزمان هم دارم چن تا کارو باهم میکنم طول میکشه تا جواب بدم. نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH ها از این دریچه تا حالا نیگا نکرده بودم ۱۱ مِن بعد از این سوراخ نگاه کن. چاکریم.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن