خداحافظی گریه در یک غروبه
خداحافظی رنگ دشت جنوبه
خداحافظی غم توی کوله باره
خداحافظ ایران
خداحافظ وطن
وطن تو خوب بودی ، وطن وطن وطن
آخه من چه جوری برم از وطن
اینو میگن فخر فنلاندی![]()
خداحافظی گریه در یک غروبه
خداحافظی رنگ دشت جنوبه
خداحافظی غم توی کوله باره
خداحافظ ایران
خداحافظ وطن
وطن تو خوب بودی ، وطن وطن وطن
آخه من چه جوری برم از وطن
اینو میگن فخر فنلاندی![]()
از فروشگاه ما دیدن کنید
http:/smartker.ir
ملی هم جواب مارو نمیده
من جلو همه ، جلوی امیرالمومنین و شیخ الرئیس و بقیه رسماً عذرخواهی میکنم ازت خانم معلم ملیحه معروف به ملی و مالی
آقا دیگه نبینم که به ملی بگین داشفقط میتونین بگین ملی ( بعضی ها هم میگن مالی )
دفه آخرتون باشه
من اهنگا رو اینجور مرتب میکنم سال 93 کمترین دانلود رو داشتم نسبت به سالای پیش که این نشان از اوفول موسیقی پاپ است
منبع معتبری است
![]()
پرمخاطبترین آلبومهای موسیقی در سال 93 کدامند؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت بگم
دیشب نوید و وحید 10 صفحه در مورد خرابی نت نوید تف دادن ، تا فی خالدون مخابرات و ... رفتن ، رفتم به نوید گفتم اسپلیتر رو درار ، سرعت درست شد![]()
ها دیدم چه بحثایی میکردن گفتم وارد نشم بهتره
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 26 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 26 مهمان ها)