نوشته اصلی توسط 3fide نه باباتا ابرا فاصله زیاده ما که از این پایین مایینا نمیتونیم نگاه کنیم اون بالا سرگیچه میگیریم
نوشته اصلی توسط Herzeleid از الان علی الحساب اواتار بعدیتُ واسه رافا رزرو داشته باش از شعور پرز بعیدم نی
نوشته اصلی توسط HO33E!N دوس نداشتم به اتلتی و بایرن و بارسا بخوریم یه حسی بهم میگه ایندفه میزنیمش
Hero Enter Viva Real Madrid
میلاد رفتم چکم میکنم فقط 10 تا 20 دقیقه دیگه برمیگردم
نوشته اصلی توسط Herzeleid ما که از این پایین مایینا نمیتونیم نگاه کنیم اون بالا سرگیچه میگیریم الان شبه صبح کامل پیداست
نوشته اصلی توسط HO33E!N من جایگزین کارلو رو راجرز میدونممیدونم ینی دوس دارم ترجیحا زیزو بعدش کلوب و بعدش ونگر
نوشته اصلی توسط Milad یه حسی بهم میگه ایندفه میزنیمش کارلو باید بین آبرو خودش و تیم و راضی نگه داشتن همه یکی رو انتخاب کنه اگر نتونه یه راهی برا برگردوندن تیم پیدا کنه جاش ُ بده به هیرو بره
نوشته اصلی توسط Herzeleid میلاد رفتم چکم میکنم فقط 10 تا 20 دقیقه دیگه برمیگردم دمت هات
نوشته اصلی توسط HO33E!N کارلو باید بین آبرو خودش و تیم و راضی نگه داشتن همه یکی رو انتخاب کنه اگر نتونه یه راهی برا برگردوندن تیم پیدا کنه جاش ُ بده به هیرو بره من بهش ایمان دارم اول فصل همین امسال یا پارسالو یادت بیار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 31 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن