چقدر جیگر دیشب خوب بود..میفهمم..میفهمم..میفهمم ولی این بیست ساله منو بیرون نبرده![]()
چقدر جیگر دیشب خوب بود..میفهمم..میفهمم..میفهمم ولی این بیست ساله منو بیرون نبرده![]()
دانلود نسخه جدید و ادیت شده مادر محسن چاوشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی بود اخه تنظیم بهروز ریده بود اولین کارشو
تو یو توب هست کیفیتش افتضاحه
اقا این لینک ای دی امش سایت رو پیدا نکردم
زده ام پی 4 اما موقعه دانلود میشه تی اس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] & jakson__720p_-720p.mp4/chunklist.m3u8
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلعه نویی : ویدال بازی نکرد … من هم بودم میبردم
ذوالفقارنسب : تبانی بود
فرکی : شیلی انگیزه نداشت
درخشان : با نصف پرسپولیس شیلی رو میبردم
تفاوت کیروش با مربی ایرانی :
کیروش شیلی رو میبره با ۲ گل
مربی ایرانی ۱ ماه قبل از رویا رویی با النصر : النصر منتخب جهانه … ما بازیکن نداریم … زمین نداریم … ببازیم چیزی از ارزشامون کم نمیشه …
اول اسیاییم با تیمی که قبل جام جهانی همه داشتن فاتحشو میخوندن
حالا همونا که میگفتن این تیم تیم نیست سر مربی بودنش چه کارا که نکردن
برو مرد … هیچوقت غرورو خود باوری که به ما دادی و یادمون نمیره
هرگز غیرت و تعصبت و یادمون نمیره
برو بذار گربه سیاهمون بحرین باشه و مساوی با ژاپن و کره بشه ارزو واسمون...![]()
من کم کم دارم به عسلام ایمان میارم الحق که ایام فاطمیس همه مادرا و زنای اینا دارن میمیرن
![]()
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)