نوشته اصلی توسط Gadfly
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دیوث تو زن داری چندتا میخوای خوب خیرت به ادم نمیرسه نا سلامتی میخوام فامیل شیم مگه گفتم میخوام برم زن دوم بگیرم میخوام برم خالم ، عروس خانواده رو ببینه خودش که نمیاد ، منه بدبخت باید برم تو این بی پولی
نوشته اصلی توسط shimaa سلام
ای عرش کبریایی چیه پس تو سرت کی با ما راه میایی جون مادرت
نوشته اصلی توسط ehsan1361 مگه گفتم میخوام برم زن دوم بگیرم میخوام برم خالم ، عروس خانواده رو ببینه خودش که نمیاد ، منه بدبخت باید برم تو این بی پولی اها فک کردم دختر خاله تو میخوای غیرتی شدم میخوای عکسای عروسیتونو بریز تو فلش مهر و مومش کن من برای خاله جان ببرم بلکه فرجی شه
نوشته اصلی توسط shimaa سلام . سال تو مبارک دختریم شیمی وظیفه بنده که پیش دستی کنم سال نو رو خدمت دختریم تبریک بگم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلام . سال تو مبارک دختریم شیمی وظیفه بنده که پیش دستی کنم سال نو رو خدمت دختریم تبریک بگم سلام . عیدت مبارک سال خوبی داشته باشی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اها فک کردم دختر خاله تو میخوای غیرتی شدم میخوای عکسای عروسیتونو بریز تو فلش مهر و مومش کن من برای خاله جان ببرم بلکه فرجی شه عکس ؟ فیلمشم دیده اوضاع رو کاملاً تحت کنترل داره یه چیزی تو خونه گم میشه زنگ میزنیم ازش میپرسیم
نوشته اصلی توسط shimaa سلام . عیدت مبارک سال خوبی داشته باشی همچنین برای شما و خانواده محترم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 عکس ؟ فیلمشم دیده اوضاع رو کاملاً تحت کنترل داره یه چیزی تو خونه گم میشه زنگ میزنیم ازش میپرسیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن