نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH حالا هر چی داری بده فیلمه خوبه ؟کمدی میخوام روحیه ام عوض شه امشب گفتی دست سرم داری برام که دادم اومد 1080 اونو که دارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid فیلم خوبیه بستگی داره تو چطور و به چی بخندی! هنگوری ، جکسی ، یه چی که چیز کلک بازی در میارن ادم بیخودی میخنده یه چی بده دیگه
نوشته اصلی توسط Herzeleid فیلم خوبیه بستگی داره تو چطور و به چی بخندی! اه اه اه اینقد بدم میاد ازینا که تیریپ فلسفه بر میدارن سجاد به حرفش گوش نده من افسرده ترین آدمم کلی خندیدم با این فیلم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اشک ریختی ؟ گفتی به قول ممر روده ت دلتو خورده دلت روده تو خورده یه چی تو این مایه ها گفت خلاصه از خنده که زوده بزرگه روده کوچیکرُ خورد ؟؟ اینو که واسه گشنگی میگن
توی واکسیل و نقش دژبانی ...
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط Betty اه اه اه اینقد بدم میاد ازینا که تیریپ فلسفه بر میدارن سجاد به حرفش گوش نده من افسرده ترین آدمم کلی خندیدم با این فیلم دل غمگین تر از دل من هم مگه هست ؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid زوده بزرگه روده کوچیکرُ خورد ؟؟ اینو که واسه گشنگی میگن نه بابا گفت دل روده شدم از خنده انگار یه چیزی تو این مایه ها بود من پخش شدم زمین اون موقع یعنی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دل غمگین تر از دل من هم مگه هست ؟ تو همونی نیستی که فنلاندی؟ اگه همونی خاموش باش(با عرض پوزش)
نوشته اصلی توسط Herzeleid دادم اومد 1080 اونو که دارم دست مرسی
نوشته اصلی توسط Betty تو همونی نیستی که فنلاندی؟ اگه همونی خاموش باش(با عرض پوزش) میگن داداشمون تو غربه ، نه تو قربت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 32 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 32 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن