نوشته اصلی توسط MaMaTiR فردا .... الی هر کاری کرد فایده نداشت یحتمل صب کابل تصویرو ببره بماله به ضریح بلکه فرجی شه وقت نمیکنه بخونه
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
اینجاست که سهراب میگه چشمها را باید شست.. جور دیگر باید دید نگو قضیه اکبر رو میگفت
نوشته اصلی توسط SINA اکبر یه عامل بیرونی به تمام معناست و 100% ترسناک کیتون میگفت من به خدا اعتقاد ندارم اما ازش میترسم من به خدا اعتقاد دارم ولی از تنها کسی که میترسم اکبره
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تا الان از این زوایه نگاه نکرده بودم خب الان وقتیه که میشه چاچوبهای کلی مذاکره رو ترسم کنیم بعد بریم سر وقت جزئیات
نوشته اصلی توسط SINA هر کاری کرد فایده نداشت یحتمل صب کابل تصویرو ببره بماله به ضریح بلکه فرجی شه وقت نمیکنه بخونه باید بره پیش طبرسی تا مستقیم بفرستنش تو ضریح
نوشته اصلی توسط Herzeleid کیتون میگفت من به خدا اعتقاد ندارم اما ازش میترسم من به خدا اعتقاد دارم ولی از تنها کسی که میترسم اکبره
نوشته اصلی توسط SINA هر کاری کرد فایده نداشت یحتمل صب کابل تصویرو ببره بماله به ضریح بلکه فرجی شه وقت نمیکنه بخونه با شیپور دیگه کسی غصه ای نداره
نوشته اصلی توسط Herzeleid با شیپور دیگه کسی غصه ای نداره
نوشته اصلی توسط SINA خب الان وقتیه که میشه چاچوبهای کلی مذاکره رو ترسم کنیم بعد بریم سر وقت جزئیات من این دستاورد بزرگ رُ به پیشگاه الی و همه اعضای مجمع تبریک عرض میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن