نوشته اصلی توسط Gadfly مگه شعرش مشخص شده؟ بزرگوار نه
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang نه پس این که نوشتی ربطی نداره ؟
نوشته اصلی توسط Gadfly پس این که نوشتی ربطی نداره ؟ نه تو شعر لر ها پیدا کردم اهنگ مینا به سر و مینا بنوش و شال و مینا شعر های بختیاریه
بزرگوار ِ بابا چطوره ؟ خرمگس ِ بابا چطوره ؟ مهندس ِ بابا چطوره ؟
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang نه تو شعر لر ها پیدا کردم اهنگ مینا به سر و مینا بنوش و شال و مینا شعر های بختیاریه مشتی هسی
120 صفحه از دیروز ماشالله به اساتید محترم و محترمه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزرگوار ِ بابا چطوره ؟ خرمگس ِ بابا چطوره ؟ مهندس ِ بابا چطوره ؟ سلام احسان جان؟ خوبم ممنون شما خوبی؟ نبودی عزیز مهندس هم رده ایم ی جورایی ها احسان؟ شیمی
نوشته اصلی توسط Gadfly سلام احسان جان؟ خوبم ممنون شما خوبی؟ نبودی عزیز مهندس هم رده ایم ی جورایی ها احسان؟ شیمی سلام مهندس فرهاد الحمدالله ، شما خوبی بزرگوار ؟ اعع نگفته بودی گرایش ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلام مهندس فرهاد الحمدالله ، شما خوبی بزرگوار ؟ اعع نگفته بودی گرایش ؟ الهی شکر ممنون نیم نگاهی به قم دارم نظرت؟ شیمی ک شما خوندی نه البته من تویکی از زمینه های ژئوشیمی درس خوندم
ویرایش توسط Gadfly : 05-01-2015 در ساعت 04:12 PM
نوشته اصلی توسط Gadfly الهی شکر ممنون نیم نگاهی به قم درام نظرت؟ شیمی ک شما خوندی نه البته من تویکی از زمینه های ژئوشیمی درس خوندم ؟؟؟ اعع ، ژئو هم بسیار خوب است ، البته کمی تا قسمتی زنونه تر است من هم که میدونی طراحی فرآیند هنوز هم آثار پارگی مشهوده در کیونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن