نوشته اصلی توسط Milad اخ اخ چه کیونی ازمون پاره کرد مورینتس کلا تیمایی که دسته کم میگیریم همینجوری میشیم سه سال پیش دورتموند هم همینطور بود انگیزه پارسال هم نیست پارسال واقعا خشتک هر تیمیو دریدیم سال انتقام بود بایرن-دورتموند و اتلتیکو عجب سالی بود
هیچوقت فک نمیکردم تخمی ترین بارسای تاریخ در استانه سه گانه باشن انصافا پارسال خیلی بهتر بودن فقط بد شانس بودن
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad 22 پیروزی تو 70 تا مسابقه جلوشون داشتیم کجاش همیشه بازنده بودن احمق این امار بازی تو زمین سویاس نه کل بازیای رو در رو
نوشته اصلی توسط Milad 22 پیروزی تو 70 تا مسابقه جلوشون داشتیم کجاش همیشه بازنده بودن گفتم تاریخ رفتی زمان جنتی این چن سال اخیر من هر چی دیدم خشتک والنسیا دریده
نوشته اصلی توسط mohammad انگیزه پارسال هم نیست پارسال واقعا خشتک هر تیمیو دریدیم سال انتقام بود بایرن-دورتموند و اتلتیکو عجب سالی بود ممد خداییش اگه امسال یو سی ال رو بگیریم دیگه همه باید زانو بزنن
امار احمدی نژادی دادی
نوشته اصلی توسط mohammad احمق این امار بازی تو زمین سویاس نه کل بازیای رو در رو میدونم امشب هم تو سویا بازی داریم دیگه
نوشته اصلی توسط Chavosh گفتم تاریخ رفتی زمان جنتی این چن سال اخیر من هر چی دیدم خشتک والنسیا دریده والنسیا اره این رفته امار بازی تو زمین سویا رو گذاشته تازه بازی رو در رو بازم بیشتر بردیم
نوشته اصلی توسط mohammad والنسیا اره این رفته امار بازی تو زمین سویا رو گذاشته تازه بازی رو در رو بازم بیشتر بردیم
نوشته اصلی توسط Milad میدونم امشب هم تو سویا بازی داریم دیگه الی داشت والنسیا رو میگفت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن