نوشته اصلی توسط 3fide لااقل الان بیشتر حرص نمیخوردم تو خوبه روانشناس نشدی نمیفمی دیگه این حرصت 2 روزه تموم میشه میره...اون حسرت نگفتنت تا عمر داشتی باهات بود من باید روانشناس میشدم
نوشته اصلی توسط Betty ولی من یه روز میرم اونجا عکسشو میبینم آرامش میگیرم اصلا همیشه عکس با واقعیت فرق داره
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 همیشه عکس با واقعیت فرق داره برو باو این عکس دیگه نه افکتی داره نه چیزی تازه تپه هاشم کچله
نوشته اصلی توسط Betty نمیفمی دیگه این حرصت 2 روزه تموم میشه میره...اون حسرت نگفتنت تا عمر داشتی باهات بود من باید روانشناس میشدم تنها حسنت اینه اعتماد به سقف داری
نوشته اصلی توسط A M I R سعید کدوم خریه که نشه اسمشو اورد اون تایپیک داستان داشت شاهین واقعا خطرناکه :|
نوشته اصلی توسط A M I R سعید کدوم خریه که نشه اسمشو اورد اون تایپیک داستان داشت شاهین واقعا خطرناکه :| میدونم باو دارم شوخی میکنم ....مگه ماژورم اینقد توضیح میدی؟
نوشته اصلی توسط 3fide تنها حسنت اینه اعتماد به سقف داری من خیلی خوبم که
نوشته اصلی توسط Betty برو باو این عکس دیگه نه افکتی داره نه چیزی تازه تپه هاشم کچله متوجه منظورم نشدی
نوشته اصلی توسط Betty من خیلی خوبم که
نوشته اصلی توسط mohammad68 متوجه منظورم نشدی تا حالا عکسی نبوده که به واقعیت تبدیل شه که بفهمم چی میگی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن