نوشته اصلی توسط mohammad68 امیر عظیمی با هیچ خانومی آهنگ نداره راستشو بخوای ی کلیپ دیدم ازش دو نفری با ی خانمی می خوند یادمه از امیر پرسیدم می دونس
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط mohammad68 بپا اون بنده خداهارو به فنا ندی اونا خودشون فنارفته خدایی هستن..پسره ایکس باکسش خراب شده سراغ قرص ترامادول از من میگرفت..فقطم ده سالشه
نوشته اصلی توسط Gadfly راستشو بخوای ی کلیپ دیدم ازش دو نفری با ی خانمی می خوند یادمه از امیر پرسیدم می دونس همه آهنگاشو دارم ولی اینی که تو میگی نمیدونم والا
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
Gsshop Exclusive رید
نوشته اصلی توسط mali68 اونا خودشون فنارفته خدایی هستن..پسره ایکس باکسش خراب شده سراغ قرص ترامادول از من میگرفت..فقطم ده سالشه
نوشته اصلی توسط mohammad68 همه آهنگاشو دارم ولی اینی که تو میگی نمیدونم والا ممنون، کلیپش میخورد کنسرت باشه، ی خانمه بود موهاشم کوتاه بود حالا امیر بیادش
نوشته اصلی توسط Gadfly ممنون، کلیپش میخورد کنسرت باشه، ی خانمه بود موهاشم کوتاه بود حالا امیر بیادش جالب شد
نوشته اصلی توسط Gadfly داداش این امیر عظیمی یه آهنگ داره مشترک خونده با ی خانمی در مورد عید و این چیزاس اسم آهنگو میدونی؟ قبلن هم پرسیدم ازت یادم رفته @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر عظیمی یا علی عظیمی؟! علی عظیمی یه آهنگ داره در مورد نوروز (Ali Azimi - Norouz Too Rahe (Ft Golnar
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware امیر عظمی یا علی عظیمی؟! علی عظیمی یه آهنگ داره در مورد نوروز (Ali Azimi - Norouz Too Rahe (Ft Golnar علی عظیمی ببخشید دمت گرم
Malware
نوشته اصلی توسط mohammad68 جالب شد داداش شرمنده منظورم غلی بود نه امیر ببخشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن