نوشته اصلی توسط Chavosh میخوای کلا سیستمو مودمو جم کن بگو درس دارم بسیار روش خوبیه ! 100 درصد تضمینی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Hadi تو که از همه خسیس تری معلومه تو اول برو 4 تومنو رد کن بیاد تا به خانوم منشی نگفتن 300 تومن ازت نگیره دهن سرویس
ميشه يه مودمم معموليم داشت شباي مهموني اونو زد گفت واي فاي ندارم دي:
نوشته اصلی توسط A M I R اینم عوض کن پسشو چون به راحتی یه نفر می تونه ای پیت رو بزنه و وارد مودم شه عوض کردم آخر سر vpi و vci رو چی بزنم ؟
یکار دیگه ام میشه کرد انتن مودمتو باز کن بنداز اون ور
نوشته اصلی توسط A M I R اینم عوض کن پسشو چون به راحتی یه نفر می تونه ای پیت رو بزنه و وارد مودم شه آی پی بزنه چه کار میتونه بکنه ؟ منم عوض نکردم اینو دیگه نمیدونم چطور عوض میکنن رفتم تنظیمات چیزی پیدا نکردم
نوشته اصلی توسط Chavosh میخوای کلا سیستمو مودمو جم کن بگو درس دارم قبلا این کارو کردم قهر کردن
نوشته اصلی توسط Chavosh یکار دیگه ام میشه کرد انتن مودمتو باز کن بنداز اون ور صدتا راه داره سیم تلفن
نوشته اصلی توسط asc قبلا این کارو کردم قهر کردن بهتر ! تا چند ماه از شرشون راحتی
نوشته اصلی توسط Nima* ميشه يه مودمم معموليم داشت شباي مهموني اونو زد گفت واي فاي ندارم دي: دارم ولی میدونم اونوقت میان سراغ کامپیوتر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن