نوشته اصلی توسط Herzeleid یه وقت به بقیه عزیزان حاضر در تاپیک نشه مخاطب من شخص نقل گیرنده بود و بس حرفتو گفتي ديگه امين خان
نوشته اصلی توسط Herzeleid بایدکل فرومُ شیرینی میدادم از خوشحالی! شما واسه چیتون من دیگه چیزی نمیخوام جز پوگبا یا مسی محرومیم تا 2016 واسه خرید زیر سن قانونی از همون اولشم معلوم بود بارسلونا به بچه ها دید خاصی داره مسی درصد رفتنش از بارسا صفر نباشه خیلی به صفر نزدیکه اما پوگبا شاید . مورینیو کارشو بلده
نوشته اصلی توسط Herzeleid گاوم نمیدونه حسین کو
نوشته اصلی توسط Herzeleid باید با پیشتاز میفرستادی خوب است! یه قول شاعر میگذره این دلخوریا میگذره (با ریتم بخون) فیلم اینا چی دیدی؟؟ گزارش کارتُ نوشتی تحویل بدی؟؟ اخ اخ امین..چقدر بعضیاشون اثرگذار بود..biter moon..mach point..best ofer.. همشونو دوست داشتم مخصوصا بازی زن ماه تلخو با پسره تو مچ پوینت
فریدون دلیتد
نوشته اصلی توسط tandis_m خدا رو شكر پس الهي لطف دوستان كم نشه هيچوقت خدا نكنه، هستم ميام سر ميزنم ميبينم اينطرف كسي صحبت نميكنه ميرم تايپيك بغلي ولي انصافا دلم براي همتون تنگ شده بود البته دوستانیم در کار نیست نه دیگه نشد! این تاپیکُ به چند تا جوک فروختی ؟؟ ما هم نیز
نمونه ی دیگه ای از زن زندگی
نوشته اصلی توسط AkbaR روزگارت خوش فدات ممنون همچنين اكبر اونطرفا برف مرف بود يا نه ؟
نوشته اصلی توسط yaran فریدون دلیتد سلیقه نداری
نوشته اصلی توسط mali68 اخ اخ امین..چقدر بعضیاشون اثرگذار بود..biter moon..mach point..best ofer.. همشونو دوست داشتم مخصوصا بازی زن ماه تلخو با پسره تو مچ پوینت هوم خوب بود... اکران اسکار داریم الان...وقت داری از غافله عقب نمون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن