نوشته اصلی توسط Rasool24 آقای امین با نام کاربری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] لطفا خودتون رو به اینجانب معرفی کنید در خدمتت هستم عزیزم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یه جور ریدی بوش تا اینجا هم اومد نوشته اصلی توسط [URL="http://www.musicbaran129.org/forum/member.php/777-*_*" *_*[/URL];306160] وقتی به product یه دونه er اضافه کنی میشه producter یعنی تهیه کننده خلق کننده اصلا چنین کلمه ای ما نداریم تو انگلیسی
نوشته اصلی توسط Herzeleid در خدمتت هستم عزیزم فکر کنم ریدم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گ نداره کیبوردم عزیز دل انگیز اینایی رو هم که در جمله بالا میبینی از تو نت کپی کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Gsshop اصلا چنین کلمه ای ما نداریم تو انگلیسی باشه اصن تو خوبی یه بوس بده به عمو حالا
ریدید باو
نوشته اصلی توسط Rasool24 فکر کنم ریدم خوب و قشنگ و خلاصه بهم بگو شرح ما وقع رُ تا ببینیم چند چندیم
جمله توی امضای منم نمی تونید معنی کنید
فقط یه طرفدار اریان میتونه بعد از این که کامل رید بیاد بگه ریدید باو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن